miron92 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Wczoraj pojechałem z bratem do woj. Opolskiego a dokładnie do Nysy po Hondzine a żeby było śmiesznie jechalismy po nią też hondą tyle ze civic. Przejechaliśmy lekko ponad 450km w jedną stronę czyli ogółem ponad 900km. Honda w szaro żółtym malowaniu. Jeszcze tylko zarejestrować zakończyć kurs na A1 i można śmigać do bulu oj zapomniał bym ubranko jakieś trzeba sobie jeszcze sprawić. Pozdro od szczęśliwgo posiadacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 No to gratulacje a gdzie fotki? Zeby bylo smieszniej oprocz CBR tez mam Civica na utrzymaniu a zeby calkiem pekac ze smiechu... juz odkladam kase zeby na wiosne kupic XR 250 :icon_rolleyes: Przyczepnosci i ostroznej jazdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 FOtki jakies wrzuć to sie oceni sprzet :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi