Smoke Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam mam do Was pytanie: ( w wyszukiwarce nie znalazłem tego czego oczekiwałem ) 1) Czy silnik np z Cbr 1000F Dual podchodzi bez problemu do zwykłej Cbr 1000F sc 24 ?? 2) Czy bardzo odczuwalna jest różnica pomiędzy zablokowaną ( 100km ) a odblokowaną ( 136 KM ) wersją ?? 3) Czy do Cbr 1000F da radę " podejść " inny silnik tej pojemności z innego motocykla?? Bardzo proszę Was o radę.Z góry Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 1) Wlezie w rame ale węże od chłodnicy troche inaczej przychodzą, jeślij chcesz zmienić razem z gaźnikami oryginalnymi (od Duala) to razem z modułem bo idzie kabel dodatkowy z gaźników do niego Pozdrawiam Joe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoke Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Dzięki za odp. a jak z odpowiedzią na moje drugie pytanie??Opłaca się zmieniać silnik?? Odczuwalna jest różnica pomiędzy zdławioną a odblokowaną wersją ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Podobno troche mułowata i wiecej pali ale ja nie testowałem, więc dużo nie powiem poczytaj tutaj może coś bedziehttp://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=23605138 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoke Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Aha rozumiem, Dzięki. Jeszcze jedno ostanie pytanie:Jak słychać kosz sprzęgłowy to trzeba wymienić czy można z tym jeździć??Jaki koszt takiego kosza ??Jest możliwa jakaś jego regeneracja?? Proszę o odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 jak chcesz wyminić bo swój masz zablokowany to nie warto, lepiej ten odblokować.z chałasującym koszem o ile nic się nie dzieje z jego działaniem (ślizga/ciągnie/cięzka znaleźć luz) dałbym sobie spokój. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi