aftys6 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 co do bieszczad to jaka podoga jest kazdy widzi, jak sie nie poprawi to pojedziemy, termin bedzie znany pewnie z dzien przed wyjazdem, :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wscieklafredka Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Bry!Ja tak nieśmiało zapytam: co to miało być z tą obstawą na ślub z rokitna do swidnika? :wink:Bo w Borkach się zapewne nie pojawię, ale gdyby coś w okolicy się działo, to bardzo chętnie odpalę maszynę i zawitam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Wiem, że nie wzywa się imienia Gazdy nadaremno! Ale... nie moge z wami pojechac bo mam wesele u jędruli w rokitnie dlatego kto nie jedzie do borek zapraszam na parade weselną ktura będzie z rokitna do świdnikaPost dotyczy soboty :icon_rolleyes: Czas chyba koło 12... ale niech to ktoś potwierdzi :lapad: Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 no tak takw sobote cyrograf podpisuje nasz druh Andrzej, tzreba wiec zrobic mu ostatnie porzegnanie i odeskortowac z Rokitna do przyszłej żonki do Świdnika, a nastepnie do kościoła,jutro sie zapytam Gazdy o której ma to byc dokladnie i napisze na formu post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Grupa LSM bawiła sie tym razem we wspaniałym gronie forumowiczów nad j.Sulejowskim.jak było niech sie wypowiedzą :) ja jestem za powtórką jeszcze w tym roku :D zdjęcia i kilka ciekawych nagrań:Made by AgramKoberowe fylmy (Made by Markus)Moich 378 fot Impreza kapitalna! Ludzie wspaniali,poza niewyzytymi kretynami ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ne to żebym się chwalił, ale po paru miesiącach zabrałem się za umieszczanie fotek na picasie:D:D victory :buttrock: http://picasaweb.google.com/AveMiko/262809...ey=vXJ2JixWcSA# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ne to żebym się chwalił, ale po paru miesiącach zabrałem się za umieszczanie fotek na picasie:D:D victory :buttrock: http://picasaweb.google.com/AveMiko/262809...ey=vXJ2JixWcSA# Lepiej późno niż wcale :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ne to żebym się chwalił, ale po paru miesiącach zabrałem się za umieszczanie fotek na picasie:D:D victory :buttrock: http://picasaweb.google.com/AveMiko/262809...ey=vXJ2JixWcSA# ooo MYCIOR'a widać ;-) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi