CZESIO Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 A czemu nikt nie wspomina o zaślubinach, na które mogli by pojechać ci którzy nie mogą do Borek?? :clap: :clap: Myslę ze Mozna by posta kliknac o Tym Ślubie i bedzie oki na Temat :) :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 [ :banghead: :crossy: Uprasza się wszystkie chętne osoby na BORKI 2008 o akces w Zlocie proszę się wpisywać na 99% DZIĘKUJĘ !!! :icon_rolleyes: :flesje: żeby nie zostac z ręką w nocniku przed wyjazdem !!! Anis + żona 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaceG Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Ja też się dopisuje, sztuk 1. Zabiore jakąś karimatkę i śpiwór, a jak się miejsce w w domku nie znajdzie to trzeba będzie kimać "na Gazde" :icon_arrow: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 hahahah dobre!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 a jak się miejsce w w domku nie znajdzie to trzeba będzie kimać "na Gazde" :biggrin: :D NIE WZYWAJ IMIENIA GAZDY NADAREMNO ! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 a wy jedziecie panie majusz? no i pytanie takze do gazdy :icon_eek: ostatni (chyba) wyjazd cała grupa,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 (Chyba) ostatni... zaczyna się zimno robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 (Chyba) ostatni... zaczyna się zimno robić... oj biadolicie, 2 lata temu w polowie paćdziernika byłem w gorach i bylo plus 20 stkilka dni poziębi i potem będzie znowu ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) a wy jedziecie panie majusz? No Majusz myśleć że jechać :banghead: oj biadolicie, 2 lata temu w polowie paćdziernika byłem w gorach i bylo plus 20 stkilka dni poziębi i potem będzie znowu ladnie Prezes został pogodynką :icon_eek: Panie Tomku, jeszcze jeden szczególik...Nie każdy ma manetki oxforda :icon_eek: Edytowane 14 Września 2008 przez Majusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazda Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 nie moge z wami pojechac bo mam wesele u jędruli w rokitnie dlatego kto nie jedzie do borek zapraszam na parade weselną ktura będzie z rokitna do świdnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 No Majusz myśleć że jechać :lapad: Prezes został pogodynką :icon_twisted: Panie Tomku, jeszcze jeden szczególik...Nie każdy ma manetki oxforda :biggrin: Ja mam tyż oxforda:D, oj ale mam nadzieje że na borki będzie taki upał, że nie będę musiał używać tego boskiego patentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Ja mam tyż oxforda:D, oj ale mam nadzieje że na borki będzie taki upał, że nie będę musiał używać tego boskiego patentu Wiem ino panie żabo iż posiadasz takowe wyposażenie dodatkowe, ale chodzi oto że prezes namawia mnie też w bieszczady ale musiałbym zainwestować w manetki oraz gume na tył bo że tak powiem sie spaliła sie ostatnio :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 no nie mowcie ze rezygnejszyn z borkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Pany Merhy i Majusze, widziwa się we Borkach i nie ma to tamto. Panie prezes a takie offtopowe zagadnienie, podaj pan termin bieszczadów, bo chyba żeś Pan mówił, że się nie pokrywają terminy?? Ino mam racje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 no nie mowcie ze rezygnejszyn z borkow? Z Borków nieeee... Rezygnuje z bieszczad :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi