CZESIO Opublikowano 8 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 (edytowane) :crossy: :flesje: Witam ponownie w temacie i miło wspominam naszą Moto imprezkę i zachecam gorąco do tej a to Link o całej imprezie do poczytania czy warto;http://forum.motocyklistow.pl/Zlot-Forumow...08-t100628.html a to kilka ostatnich odpowiedzi w temacie Borkowym Forum oj będzie się działo ihi :buttrock: :clap: :biggrin: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...c=100628&st=260 :wink: Edytowane 8 Września 2008 przez AGRAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 :crossy: :flesje: Witam ponownie w temacie i miło wspominam naszą Moto imprezkę i zachecam gorąco do tej a to Link o całej imprezie do poczytania czy warto;http://forum.motocyklistow.pl/Zlot-Forumow...08-t100628.htmla to kilka ostatnich odpowiedzi w temacie Borkowym Forum oj będzie się działo ihi :lalag: :clap: :notworthy: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...c=100628&st=260 :crossy: AGRAM ale na liście do Borek Cię nie widziałem ??? NIE JEDZIESZ ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 AGRAM ale na liście do Borek Cię nie widziałem ??? NIE JEDZIESZ ?? Jak to nie widziałeś AGRAMA na liście jadących do Borek? :) Jest pod hasłem --- Joaśka + wąż ( czytaj mąż czyli Darek czyli AGRAM) :P PEESA tak na marginesie. Co Ty masz do mojego męża :biggrin: Czy ja o czymś nie wiem :) Pozdrawiam --- Joaśka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 (edytowane) AGRAM ale na liście do Borek Cię nie widziałem ??? NIE JEDZIESZ ?? widzę ze nie wiesz kto jestem ma Zonka zarezerwowała Domek nie ja :) ale oki mała zagadka ??? A tu link do fotki BORKI 2007 ten koło Browarnego w czapeczce TO JA MIŁO MI :clap: :biggrin: http://picasaweb.google.pl/loluch968/Borki...102505010839394****************************Osoby odpowiedzialne za domki:1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz DOMEK BANDYTÓW (cały domek) - Rebel, Gumbej, Rafał5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Doktor (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)16. Tita (cały domek)17.Joaśka + wąż ( cały domek)<<<<<<<<< HIHIHIH ten WĄŻ to JA hahahhah >>>>>> :lalag: :wink: :icon_twisted: 18. Astarte i Miklas (cały domek)19. Gineczka (cały domek)20. Jokoko i Rybson13 + Selvin + 1(cały domek)21. MARO + żonka ( cały domek)22. Kosiny + Hamiry ( cały domek)23. Prezes Bugs ( cały domek )24. SWIRURADOM + połowa, niekoniecznie druga + Basefect + 1 /ewentualnie ktoś/ (cały domek)25. WRSławek (2 domki)26. majkelpl = ... + .... ( caly domek ) moze byc miejsce dla Marli27. Styka (2 domki)28. JERY (2 domki)29. Titi (1 domek) + 1 domek = 2 domki30. Marcin73 (1 domek)31. Marla, Mariani (1 domek - 2 miejsca wolne) Pojedyncze osoby poszukujące kompana/noclegu1.EnduroMax2. wr0na3. Dominika Pojedyncze osoby posiadające własny "domek"1. jurjuszi2. Bartasarte3. zappa4. Sadek flesje. TO do miłego zobaczyska w Borkach SZEROKIEJ !!!!!!!! Edytowane 9 Września 2008 przez AGRAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 (edytowane) [ :buttrock: :crossy: Uprasza się wszystkie chętne osoby na BORKI 2008 o akces w Zlocie proszę się wpisywać na 99% DZIĘKUJĘ !!! :icon_mrgreen: :buttrock: żeby nie zostac z ręką w nocniku przed wyjazdem !!! Edytowane 10 Września 2008 przez AGRAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 no pewnie ja i Ola się pokażemy :icon_rolleyes:a jak nie ja i Ola to sam "ja" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 ja najprawdopodobniej nie zaszczyce zacnego towarzystwa swa obecnościa mam do wyboru zlot w borkach albo kilkudniowy wypad w bieszczady ze starą ekipa i wybiore chyba bieszczady, to praktycznie moje ostatnie wolne łikendy w tym sezonie wiec nie dam rady przełożyc bieszczad, a musze tam jeszcze przed zima wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 ja najprawdopodobniej nie zaszczyce zacnego towarzystwa swa obecnościa mam do wyboru zlot w borkach albo kilkudniowy wypad w bieszczady ze starą ekipa i wybiore chyba bieszczady, to praktycznie moje ostatnie wolne łikendy w tym sezonie wiec nie dam rady przełożyc bieszczad, a musze tam jeszcze przed zima wpaść. Mysle Tomku ze wszyscy to rozumieją Miłej zabawy i Szerokiej :crossy: :crossy: :icon_rolleyes: :biggrin: Na dzień dzisiejszy dysponujemy jednak 2 domkami zapraszamy do zasiedlania :crossy: :crossy: :D :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Mysle Tomku ze wszyscy to rozumieją Miłej zabawy i Szerokiej :crossy: :crossy: :) :icon_twisted: Na dzień dzisiejszy dysponujemy jednak 2 domkami zapraszamy do zasiedlania :crossy: :crossy: :flesje: :flesje: a kiedy s ate borki wkoncu bo ja juz 2 wersje slyszalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Jak juz mowilem ja zasiedlam i domek i samochod chyba:( Bo moto ma bube i to bardzo powazna;( 26-28wrzesnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 [ :icon_razz: :banghead: Uprasza się wszystkie chętne osoby na BORKI 2008 o akces w Zlocie proszę się wpisywać na 99% DZIĘKUJĘ !!! :icon_biggrin: :lalag: żeby nie zostac z ręką w nocniku przed wyjazdem !!! ANIS + żona jedziemy na 100% Martwi mnie tylko mała ilość domków, ale mam nadzieję że ziomki z Lublina przygarną dziadków z dzikiego wschodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 gdyby dało rade się zabrać to i ja pojadę bo przecież MZ w taką trase nie pojade bez oc,przeglądu i prawka ;) i pozatym jej nie remontowałem ale się dobrze spisuje,z drugiej strony nie chce być odcholowany albo z kimś mogę nawet żucić na wache albo wcale. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 chocbym miał nie pojsc na pierwszy dzis studyjów-pojade ;] mowicie ze domków dwoje macie...ja bym zasiedlił zapewne z Lonką ;]na weterana raczej na mnie nie liczcie,mimo ze motocykl przygotowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 A czemu nikt nie wspomina o zaślubinach, na które mogli by pojechać ci którzy nie mogą do Borek?? Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Ja też się piszę na miejsce w domku:D niestety chyba tylko jedno miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi