zulus Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 wtedy wsiada sie na pierwszy z brzegu ;) Bhaha - już Cię widzę jak dosiadasz Violkę ;) Zresztą ja siebie też nie wyobrażam z nogami z tyłu:)Musiał bym się najpierw upić :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Dlatego pisałem by przemyślał mieszkanie w N. Iwicznej. Jak co to i u mnie 3-ci motór się zmieści:)Podobno do 8 maszyn wchodzi na jedno miejsce parkingowe;) Ja i tak kupie mieszkanie z garazem ... :clap: ;) Innej opcji nawet nie biore pod uwage :lalag: Moze byc i w Nowej Iwicznej` :( ps. Jutro juz ide na spotkanie do .... agencji :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) Przechowaj bezpiecznie motocykl z WAWAMOTOSQUAD Nasza oferta skierowana jest do właścicieli wszelkich pojazdów spalinowych (z wyłączeniem samochodów). Oferujemy profesjonalne i bezpieczne miejsce przechowywania maszyn.Przygotujemy do sezonu letniego, bądź zabezpieczymy przed zimą każdy motocykl, skuter, jak również quad czy skuter wodny. Współpracujemy z agencją ubezpieczeń oraz agencją ochrony mienia, co zapewnia wysoki poziom bezpieczeństwa przechowywanych pojazdów. Dodatkowo zapewniamy szereg usług związanych z przygotowaniem pojazdu do sezonu. Na życzenie Klienta wystawiamy faktury VAT. Chętnych prosimy o zapoznanie się ze szczegółami po adresem: http://www.wawamotosquad.com/przechowalnia/ Edytowane 6 Września 2008 przez Fenix69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 No i padlo ..... :) Jana Pawla II, przy Bazarku w Piasecznie :) :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Gratuluję! ;) Witam na kwadracie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Aaaaaaaaaaa to sie Kwadrat nazywa ...No wlasnie .......A powitac .... :biggrin: Czyzbys sam tam mieszkal ? :wink: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG_1975 Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witaj w Piasecznie;) Całkiem blisko mnie osiądziesz co mnie z oczywistych względów cieszy. Jak już się sprowadzisz to daj znać, oprowadzę po mieście..:biggrin:) :icon_razz: To_masz dzięki za ofertę ale popitalać w ciuchach na Zgorzałą to mi się nie uśmiecha;)) Ja nie Cuck Norris;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Jak już się sprowadzisz to daj znać, oprowadzę po mieście..:cool:) :notworthy: Ja w Piasecznie mieszkalem 1,5 roku, wiec miasto mi nie jest obce :biggrin: Teraz to moze wiecej jest lokali ..... dla doroslych :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziqz-tr Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 oprowadzę po mieście.. A to w Piasecznie jest coś ciekawego do oglądania :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG_1975 Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 ...Teraz to moze wiecej jest lokali ..... dla doroslych :)Na szaleństwo się nie nastawiaj... Wszystkie lokale można zwiedzić w 15 minut motorem, w 30 minut pieszo;) Ja tu mieszkam już 5 rok i wciąż się nie mogę nadziwić, że tutaj tak NIC NIE MA poza osiedlami mieszkalnymi - jak u Kononwicza;)) Ale spokojnie - po przeprowadzce zapraszam na powitalne piwko do Gandalfa na Młynarskiej, to jedna z 3 knajp, w których zdarzyło mi się coś zjeść i napić w Piasecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 zapraszam na powitalne piwko do Gandalfa na Młynarskiej Bylem, znam i fajny klimat tam jest.Mieszkalem na Pulawskiej 32e :buttrock: Wszystkie lokale można zwiedzić w 15 minut motorem, w 30 minut pieszo Moze i zwiedzic mozna, ale jak juz sie zahaczy i pozna ....wnetrze ;) to mozna czesto wracac, nie ?? :eek: Wziac telefony od kogo trzeba i sie tylko umawiac :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Ja w Piasecznie mieszkam od 15 lat, bardzo blisko Ciebie Majkel ( na szkolnej), ale za 2 tygodnie wyprowadzam sie do Rzeszowa :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi