zozol Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 "Kochanie, chyba nie masz wrażenia, że Pan Cię robi w wała?"- usłyszałam pytanie od YAGO, który chciał ustalić mój stosunek do sprzedawcy (który de facto słyszał całą rozmowę:P) SUZUKI DR 125, którą oglądał przez ostatnie 1,5 godziny celem mojego wejścia w jej posiadanie. Nie odniosłam takiego wrażenia, dlatego stałam sie szczęśliwą posiadaczką tego fajnego moto i do tego w fajnym stanie(rocznik 1996) i bardzo przystepnej cenie. Jeszcze tylko mała kosmetyka i...dzieki Bogu,że od jutra mam urlop, bo inaczej musiałabym czekac AŻ do piątku, żeby w końcu wsiąść na mojego rumaka :)) Fotki wrzuce w ciagu kilku dni, pod warunkiem ze będe miała czas i siły na utrzymanie apartau w rękach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 gratulacje, miłych wrażeń życzę !!! Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Całkiem sympatyczne moto jak na początek. Miłej jazdy, pustych porządnych dróg oraz bezdroży i uważających na motocyklistów kierowców 4-rech i więcej kółek. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi