surus10 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 witam mam pytanie czy wie ktos z was jak sprawuja sie zamienniki rur nosnych dostepne na allegro?czy gną sie one latwo? i wogole prosze o jakies opinie. bo wydac 400zl za jedna rure i wyzucic ja w smieci to niebardzo mi sie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zobacz www.larsson.pl - tamte zamienniki są całkiem nie złe, jedyna wada niektóre nie są chromowane jak oryginał, a te z Allegro ? Nie miałem możliwości testować tych rur, jesli sprzedaje je firma która tylko tym się zajmuje i możesz coś więcej dowiedzieć się od nich to warto pomyśleć nad zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surus10 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 jak to nie chromowane?to przeciez zaraz to sie zuzyje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 jak to nie chromowane?to przeciez zaraz to sie zuzyje??Chyba kolega nigdy takich rur nie montował, zużycie nie zależy od chromu tylko od twardości materiału, a chrom tylko zabezpiecza przed ewentualnymi odbiciami od kamieni. (to tak w skrócie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surus10 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 dokladnie nie montowale.ale chyba wlasnie chrom trzyma szczelnosc lagi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Od kamieni, hmm... ciekawa teoria... Ja kupiłem rury w Tecrolu w Bielsku, podobne do tych z allegro (opakowanie podobne), zrobione 11tyś. km i jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Wedlug mojego doswiadczenia bardzo dobrze daja rade nic sie nie gnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi