tubapl Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Dobry ;) Skoro juz zielen brązowieje, olej w silniku robi sie bardziej wodnity a łancuchy zwisaja jak stare cycki trzebaby (nie)godnie zakonczyc sezon. Jesli chceta zaklepie nam TURAWSKI PeeReL lub jak obiecal T2 zrobi u siebie nad jeziorem ale pod namiotami. Tak więc są dwie opcje- za darmo u T2 lub za 20 od zjeba w Turawie. To jak będzie? pzdr ;) Tuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 ..mi to obojętnie gdzie byle było po 7 września .... bo jutro jade z moją ŻONĄ... w podróż poślubną ;) ..... więc po 7 września ..albo jaja pourywam ;) :lalag: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ty Browar lepiej szykuj sporo weselnej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Mi to lotto :D.Byle nie kolidowalo z Borasami, bo kto wie, czy nie pojade :bigrazz:.No i ja jestem of korz zaaaa! :biggrin: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roksi Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 hej :icon_question: Jestem na tak. Osobiście wolałabym opcje za 20zł ,ale jeżeli jednak skończy się na namiotach też się piszę :icon_question: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agooosia Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 siemka :icon_rolleyes: ja się również piszę i obojętne mi to jest gdzie ważne żeby była ta sama świetna ekipa :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 helo, ja właśnie wróciłem z podróży poślubnej ... tak jak tuba napisał mamy takie małe rancho gdzie bez problemu możemy pogrilować :icon_mrgreen: z tym że spanie pod namiotem - myśle że tak samo zimno bedzie pod namiotem czy w turawskich apartamentach . jest kajak i ryba w stawie - to co sie złowi można na miejscu ugrilować :lalag:przywioze baniak 1000l wody także prawie jak w hotelu **** :wink: dechy do palenia gumy też nawioze :) ... :icon_eek: no to dajcie znać która opcja wybieracie ... terminy wolne to 7 lub 14 wrzesnia ,.... no i 28 i dalej ale potem to już chyba za zimno ... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 no ja jestem raczej na 99% pewny, tym razme raczej na moto :icon_evil:a termin mysle ze pod koniec września raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Hail 6 wrzesnia za blisko-= Proponuje 14 tego. lub 28 wrzesniaTurawa jest fajna chociaż sie troche sie przejadła, juz wszyscy znają scenariusz co sie bedzie działao :icon_biggrin: Line dalej mam pod siedzeniem- i wolne miejsce na panne młodą :buttrock: potem Tuba przyjdzie z pięcioma weselnymi i wszyscy bedą rzygać...Na tym ranczo by były świeże klimaty, - do tego kajak wiec to co sie nie udało zwodować na turawie mozna by było zrobić tutaj. MInusem jest spanie w namiotach bo dużo zalezy od pogody... Wiec gdzie jedziemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Yo! Ja na 14 odpadam, bo juz mam plany. 28 moze byc - wstepnie :].Chyba, ze mi kasy braknie, bo ostatnio cienko, cienko...Bez pracy nie ma kolaczy :P. A do pracy mnie nie chca wziac :P. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Yo! Ja na 14 odpadam, bo juz mam plany. 28 moze byc - wstepnie :].Chyba, ze mi kasy braknie, bo ostatnio cienko, cienko...Bez pracy nie ma kolaczy :wink:. A do pracy mnie nie chca wziac :clap:. Pzdr jak na rancho to kasy nie bedziesz potrzebował, a jak na turawie to sprzedaj troche złomu :P nie tacy a sie radzą :P no to jak panowie, słaby coś ten ruch w interesie ... Inciol, Jasiol, brawary i wszyscy Inni odzywać sie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 no to moze byc te ranczo :D mam nadzieje ze tez mi kasy starczy bo ostatnio tez bardzo cienko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Yo! Browar jest na Krecie - podroz poslubna :]. Wraca w niedziele.A ruch w interesie tez byl slaby wczesniej, na poprzeednich edycjach :biggrin:. Mnie to nie przeszkadza. W mniejszej grupie tez da sie fajnie pobawic :buttrock:. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 niech wiec zostanie w tym roku to rancho :icon_biggrin: i 28 wrzesień bedzie okej- nie powinnismy zmarznac- bo ma byc caly miesiac cieply. To robimy liste chetnych:wpisujcie kto moglby wziac namiot ewentulanie inny stragan- ja niestety nie mam :buttrock: T2x4CiasnyBaniakdavid482zbyhuTubaplx2..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) Zimery i Bahamy też pojadą :lalag: Agę też możecie dopisać :clap:tylko jest taka sprawa że ja w sobote kończe robote o 13 i jakos bede musial sie postarać zdążyć na spotkanie Edytowane 6 Września 2008 przez dawid482 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi