majkelpl Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) Na portalu goldenLine, gdzie jestem zarejestrowany, otrzymalem od mojego kumpla zaproszenie na taka imprezke: http://www.goldenline.pl/forum/motocykle2/469680 Dokladnych szczegółow nie znam, ale moze byc fajnie ;) :banghead: Jak beda chetni to bede dalej przekazywal namiary.Ja sie pisze :P :D Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Powiem krótko-BORKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 No tak ............. :icon_twisted: Nie wiem czemu mi sie popier*** ze Borki 23 sierpnia :icon_twisted: No to raczej akcja nie aktualna :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi