BeJu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) Sprzedam YAMAHA DRAGSTAR XVS650!!!!!!!Lub zamienię na coś większego (np. Wild Star, VTX, c90 boulevard). Szczegóły odnośnie dragstarka:TUTAJ Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez BeJu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeJu Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) Sprzedam YAMAHA DRAGSTAR XVS650!!!!!!!Lub zamienię na coś większego (np. Wild Star, VTX, c90 boulevard). Szczegóły odnośnie dragstarka:TUTAJ No i nie napisałem najważniejszego - cena wyjściowa: 16 200 zł Oczywiście przy ewentualnej wymianie na któryś z wymienionych przeze mnie armatur odpowiednia dopłata z mojej strony ;) A tutaj jeszcze troszkę fotek:123456 pozdrawiamB. Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez BeJu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi