Graga600 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 No chciałem napisać ze kolega ma cbr 954rr i mówi ze jeśliby komuś brakło mocy w tym motorze to że albo jest walnięty, albo wymiata jak ghostrider :bigrazz: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 No chciałem napisać ze kolega ma cbr 954rr i mówi ze jeśliby komuś brakło mocy w tym motorze to że albo jest walnięty, albo wymiata jak ghostrider :icon_mrgreen: pozdrawiam Ja jestem właśnie walnięty :lapad: I nie wymiatam jak Ghost :lapad: Żarty, żartami, mocy jest powiedzmy "wystarczająco", jedynie do czego można się przyczepić to jej rozwijanie - zbyt liniowe i mało agresywne :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieta Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Ja jestem właśnie walnięty :lapad: I nie wymiatam jak Ghost :icon_mrgreen: Żarty, żartami, mocy jest powiedzmy "wystarczająco", jedynie do czego można się przyczepić to jej rozwijanie - zbyt liniowe i mało agresywne :bigrazz: Kurde... jak dla mnie to tej "agresji" w mojej niuni jest pod dostatkiem :icon_razz: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Kurde... jak dla mnie to tej "agresji" w mojej niuni jest pod dostatkiem :lalag: :biggrin: Zależy co kto lubi :wink: :) :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi