ozik Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Witam wszystkich :biggrin: ma prośbę a proszę podpowiedzcie mi czy cena za cbr929rr (15000) to dobra cena za moto w stanie idealnym (tak przynajmniej zachwala kolo co na na zbyciu takie sprzęt) czy może lepiej kupić coś nowszego o mniejszej pojemności jak np 600rr i mieć większa pewność ze dłużej tym pośmigam? a i proszę o opinie na temat tych 2 maszyn:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 A to jeszcze nam powiedz czy to Twoje pierwsze moto? !5 tys. za 929 w stanie prawdziwie idealnym to cena średnia. Igiełki widziałem nawet za 16 lub 17 tys. Jak to Honda są w cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Widze, ze jakos Ci jest obojetne jaka pojemnoscia bedziesz jezdzil. Czy to do konca aby dobrze? To Twoje pierwsze moto ? Co to wedlug Ciebie jest stan idealny? Bo ja nie wierze jak ktos mowi, ze moto jest w stanie idealnym. To trzeba sprawdzic. Poza tym nie podales rocznika, przebiegu etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Tak, koniecznie więcej info! A poza tym chyba założyłeś temat nie w tym dziale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozik Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 no ja tez podchodzę do textu "stan idealny " z dystansem tak to jest moje 1 moto tzn własne do tej pory była hondzia 1100xx ale czas na coś własnego a nie pożyczonego zapytałem sie o te 2 pojemności bo cbr600rr lub R6 z 2003 roku mają i tak spora moc a waga mniejsza niż 929rr. Jedyne co słyszałem jeśli chodzi o 929 to to ze jest to skrajnie sportowy moto nie zawsze nadający sie do jazdy po mieście bo nie wykorzysta sie jego możliwości w pełni..... Pozdrawiam ps zapomnialem o tym roczniku 2001 przebieg ok 26000km tyczy sie to 929rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 O kurczę... :biggrin: Ciężka sprawa będzie z Tobą, wiesz? Jak możesz porównywać klasę 600 do 1000? Inna technika jazdy, rozwijania mocy itd. itp. A możliwości 929 to Ty nawet na torze przez bardzo długi czas byś nie wykorzystał jeśli to Twoje pierwsze moto. Na pierwsze moto to lepiej kup sobie GS500 i będzie si. A na Blakbirdzie latałeś czy byłeś plecakiem? Aha i jeszcze jedno - 929 skarjnie sportowe moto powiadasz tak? A R^ i 600RR nie są do końca skrajnie sportowymi? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozik Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) na 1100xx przelatalem pelen sezon i nie mowie tu od marca do pazdziernika, deszcz czy mroz mi nie przeszkadzaly nawet w grudniu smigalem cieplo sie bralem i w droge :biggrin: i calkiem przyjemnie mi sie smigalo a w gre wchodzi najmniejszze moto to jakas 6 plecakiem nie bylem i sam nie woze plecakow za malo umiem jeszcze zeby jeździć z bagażem Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez ozik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 na 1100xx przelatalem pelen sezon i nie mowie tu od marca do pazdziernika lecz deszcz czy mroz mi nie przeszkadzaly i calkiem przyjemnie mi sie smigalo a w gre wchodzi najmniejszze moto to jakas 6 plecakiem nie bylem i sam nie woze plecakow za malo umiem jeszcze zeby jeździć z bagażem Powiem Ci szczerze, że latałeś na XX a zadajesz troszkę śmieszne pytania odnośnie motocykli :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozik Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 no zadalem bo xx to raczej turystyk ktory oddaje moc rowno miernie a o ile mi wiadomo szlierki dopiero przy wyzszych obrotach :biggrin: a na xx to raczej spokojnie smigalem uczac sie jazdy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Na XX uczyłeś się jazdy? OK :biggrin: Szlifierki powiadasz... Hmmm. Nie wiem jak 600rr ale 929 zapewne oddaje moc tak samo jak moja 954 - liniowo, równomiernie i BEZJAJOWO. Ale masz chłopie dylamaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ja bym sie jednak na Twoim miejscu nad 125 zastanowila, no gora nad 500; Troche pokory moze nabierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieta Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ja bym sie jednak na Twoim miejscu nad 125 zastanowila, no gora nad 500; Troche pokory moze nabierzesz Eee tam, niech bierze 929 -> części zawsze się przydadzą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Eee tam, niech bierze 929 -> części zawsze się przydadzą ;) O ile coś zostanie z tych części :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 O ile coś zostanie z tych części :icon_mrgreen: :wink:moze zostanie, nie ma co byc takimi pesymistami ;) przynajmniej biznes na allegro sobie rozkreci :P Dobra wyluzuje juz lepiej hehe bo jakis off sie stworzy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Jak juz sie nalatales na 1100 i sie znudzil po sezonie to przejedz sie na 600RR, przejedz na 900RR i sam ocen ktory bardziej Ci pasuje, bo my tu chyba nie poradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi