PitaM Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 (edited) Kupię bagażnik do Drag Stara 650 Edited August 20, 2008 by PitaM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virago_78 Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Kupię bagażnik do Drag Stara 650 Witaj, mam na sprzedaż bagażnik do Drag Stara classic.Nie wiem czy o taki dokładnie Ci chodzi.Jest to tak zwany grill.Zakłada się go zamiast tylnego siedzenia.Więcej informacji i fotki mogę Ci przesłać jak okaże się że jesteś zainteresowany.Pozdrawiam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PitaM Posted August 20, 2008 Author Share Posted August 20, 2008 Witaj, mam na sprzedaż bagażnik do Drag Stara classic.Nie wiem czy o taki dokładnie Ci chodzi.Jest to tak zwany grill.Zakłada się go zamiast tylnego siedzenia.Więcej informacji i fotki mogę Ci przesłać jak okaże się że jesteś zainteresowany.Pozdrawiam :) Podeślik parę fotek, chętnie mu się przyjrzę...Z góry dziękuję pita62m@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virago_78 Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Podeślik parę fotek, chętnie mu się przyjrzę...Z góry dziękuję pita62m@gmail.com Dobra prześlę , ale dopiero jutro i to późnym popołudniem.Niestety jak większość, muszę iść jutro do pracy.A dzisiaj nie dam już rady pojechać do garażu.Ale jutro na bank otrzymasz fotki.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PitaM Posted August 20, 2008 Author Share Posted August 20, 2008 Dzięki, nie pali się.,.. grzecznie poczekam :icon_eek:P. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkelpl Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 (edited) Kupię bagażnik do Drag Stara 650 http://cgi.ebay.co.uk/Yamaha-XVS650-Dragst...id=p3286.c0.m14 Takie cus potrzebujesz ??? :icon_razz: Ile mozesz dac, to Ci moge wylicytowac i przywiezc do Polski :) http://cgi.ebay.co.uk/SOLO-RACK-CHROME-XVS...id=p3286.c0.m14 Czy taki solowy ??? Edited August 20, 2008 by majkelpl Quote ISRA: 27062SREU: 614 Link to comment Share on other sites More sharing options...
virago_78 Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Podeślik parę fotek, chętnie mu się przyjrzę...Z góry dziękuję pita62m@gmail.com Witam , fotki poszły na maila.Pozdrawiam :icon_mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts