PitaM Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) Kupię bagażnik do Drag Stara 650 Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez PitaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago_78 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Kupię bagażnik do Drag Stara 650 Witaj, mam na sprzedaż bagażnik do Drag Stara classic.Nie wiem czy o taki dokładnie Ci chodzi.Jest to tak zwany grill.Zakłada się go zamiast tylnego siedzenia.Więcej informacji i fotki mogę Ci przesłać jak okaże się że jesteś zainteresowany.Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witaj, mam na sprzedaż bagażnik do Drag Stara classic.Nie wiem czy o taki dokładnie Ci chodzi.Jest to tak zwany grill.Zakłada się go zamiast tylnego siedzenia.Więcej informacji i fotki mogę Ci przesłać jak okaże się że jesteś zainteresowany.Pozdrawiam :) Podeślik parę fotek, chętnie mu się przyjrzę...Z góry dziękuję [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago_78 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Podeślik parę fotek, chętnie mu się przyjrzę...Z góry dziękuję [email protected] Dobra prześlę , ale dopiero jutro i to późnym popołudniem.Niestety jak większość, muszę iść jutro do pracy.A dzisiaj nie dam już rady pojechać do garażu.Ale jutro na bank otrzymasz fotki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dzięki, nie pali się.,.. grzecznie poczekam :icon_eek:P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) Kupię bagażnik do Drag Stara 650 http://cgi.ebay.co.uk/Yamaha-XVS650-Dragst...id=p3286.c0.m14 Takie cus potrzebujesz ??? :icon_razz: Ile mozesz dac, to Ci moge wylicytowac i przywiezc do Polski :) http://cgi.ebay.co.uk/SOLO-RACK-CHROME-XVS...id=p3286.c0.m14 Czy taki solowy ??? Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago_78 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Podeślik parę fotek, chętnie mu się przyjrzę...Z góry dziękuję [email protected] Witam , fotki poszły na maila.Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi