J.A.C.E.K Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 szukam serwisówki do tegoż auta. W necie coś mi nie idzie, może ktoś ma, lub wie gdzie skutecznie szukać -wdzięczny będę niezmiernie.pzdr,Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 szukam serwisówki do tegoż auta. W necie coś mi nie idzie, może ktoś ma, lub wie gdzie skutecznie szukać -wdzięczny będę niezmiernie.pzdr,Ja.Witam.zauważyłeś ze to Forum Motocyklistów??-Takie pytania to na Forum Opla.....hehehjakbyś chciał tobyś znalazł nawet po Polsku, wystarczy się zalogować na forum Opla w Polsce...W drodze wyjątku -Proszę bardzo-to znalazłem w 5 minut.... http://rapidlibrary.com/index.php?q=opel+z...l+repair+manualPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam.zauważyłeś ze to Forum Motocyklistów??-Takie pytania to na Forum Opla.....hehehjakbyś chciał tobyś znalazł nawet po Polsku, wystarczy się zalogować na forum Opla w Polsce...W drodze wyjątku -Proszę bardzo-to znalazłem w 5 minut.... http://rapidlibrary.com/index.php?q=opel+z...l+repair+manualPozdrawiam no tak się skłąda, że zauwazyłem, podobnie jak to, że to dział mechanika nie tylko 2 koła. A wiec w tym i cztery.Co do wyszukiwania... Na szarpanym łaczu na edgu na wakacjach dużo nie powalczysz, stąd pytanie, bo będe jej potrzebował zaraz po powrocie. Dzięki w kązdym razie.Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 no tak się skłąda, że zauwazyłem, podobnie jak to, że to dział mechanika nie tylko 2 koła. A wiec w tym i cztery.Co do wyszukiwania... Na szarpanym łaczu na edgu na wakacjach dużo nie powalczysz, stąd pytanie, bo będe jej potrzebował zaraz po powrocie. Dzięki w kązdym razie.Ja. Gwoli wyjasnienia-zapodałeś ten temat w serwisówkach motocyklowych-bo ja na samochodowy dział raczej nie zaglądam-dletego moja uwaga.... :biggrin:Mod-przerzucił to tu.... Ponieważ wciaż spotykam się z osobami którym się nie chce szukać serwisówek do swoich moto-to i dlatego jestem ciut przewrażliwiony.Także przepraszam-i polecam zapodane stronki :icon_question: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Gwoli wyjasnienia-zapodałeś ten temat w serwisówkach motocyklowych-bo ja na samochodowy dział raczej nie zaglądam-dletego moja uwaga.... :biggrin:Mod-przerzucił to tu.... Ponieważ wciaż spotykam się z osobami którym się nie chce szukać serwisówek do swoich moto-to i dlatego jestem ciut przewrażliwiony.Także przepraszam-i polecam zapodane stronki :icon_mrgreen: Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi