aftys6 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) melduje sie po imprezie,' ja tez tam byłem, jadłem, piłem, hhhmmmm ... fajnie sie bawiłem" :) było fajnie, powozilismy dzieciaki i nietylko ;) ludzie mogli porozmawaic z prawdziwymi motocyklistami, posiedziec na spzretach,...Ale co najwazniejsze to zebralismy spokoro kasy na szczytny cel, a to jest chyba najwazniejsze, a ze dobrze sie bawilismy to tez fajna sprawa, nie robilem zdjec ale mam nadzieje ze ci co robili to powrzucaja AVE LSM Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Czasami warto pokazać, że motocykliści to też ludzie o wielkich sercach, którzy jak zajdzie taka potrzeba mogą się zjednoczyć by pomóc.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) ja jeszcze u Lonki :D zarowno Ona jak i ja jestemy niezmiernie zadowoleni z imprezy.chodzi własnie o postawe jaka sobą zaprezentowali LSM-iści. "zostali do konca imprezy". a najpiekniejsze byly brawa,ktore to zostały uwiecznione na troszke chaotycznym filmie.wrzuce go pewnie jutro.ogromne podzięki dla wszystkich zawsze aktywnych moturzystów.zrobie mala galerie na picasie.jest z czego przebierac.i jaśnie Joaske tez prosze o wrzut fotek i linka do tematu. pamietajcie słowa Romana herbu Dwie Rolki - "szostego jedziemy na ostrow lubelski,jeziorko miejskie"(swiniak juz umowiony wstepnie :D ) AVE SZCZYPKA!!! :biggrin: :icon_mrgreen: :D drugiej takiej ekipy to ze swiecą w lesie szukać :icon_mrgreen: wielkie pozdrowienia! :notworthy: ...a kto zna sekret mnicha? :icon_twisted: Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez Merh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz250ts Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 jestem pełen podziwu zaangażowania tych wszystkich ludzi którzy przyczynili się do powstania tak pięknej akcji.oby tak dalej :icon_mrgreen: WIARA, ONI, MY, AWSZYSTKO JEST MOżLIWE :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) ...a kto zna sekret mnicha? :icon_rolleyes: Sekret mnicha znają nieliczni, ale jeżeli ktoś lubi sery pleśniowe to nie chciał by go poznać :buttrock: Imprezka udała sie bardzo dobrze, nawet aparat wygrałem w losowaniu a przegrałem piwo u Lonki :banghead: Pozdro Majusz :banghead: Edytowane 24 Sierpnia 2008 przez SuzekLublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 witam impreza udała się na 5 pomogliśmy danielowi i przy tym sie wspaniale bawiliśmy!!!!!!!!!!!!1 :icon_exclaim: :icon_arrow: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 pierwsza seria zdjęć...znaczy sie czekamy na resztę :biggrin: film zapodam wkrotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekgsxr Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 nie chce byc uznany za wścibe,ale chciałbym i ja przeczytac chociazby kawałek oryginału. swoją obecnosc deklaruje napewno.dobrze mi zmiana wypada :crossy: sobote,niedziela wolne :)siemka kawasakiiiiiiii jest najlepsze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 ...a aftysowy diabełek odpalił o własnych siłach po minucie krecenia.tak to jest jak sie nie tankuje :biggrin:wsłuchajcie sie w te brawa na dowidzenia.warto było :crossy: a powitać Waldusia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (6,7)Września 2008 Wyjazd nad J.Miejskie :icon_razz: na Lotosie godzina do ustalenia :buttrock: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (6,7)Września 2008 Wyjazd nad J.Miejskie :icon_razz: na Lotosie godzina do ustalenia :buttrock: :icon_razz: to z bogiem, albo i bez, kto jak woli....pomacham wam chusteczka na droge :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 jo pewnie tyż.ale reszta moze byc zainteresowana.macie nr. fonów.dzwoncie,zgadujcie ludu. ja sie oszczedzam w wydatkach.szkoła,paliwo itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 :crossy: :) Merhu filmik TOP ONE ;) ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 to z bogiem, albo i bez, kto jak woli....pomacham wam chusteczka na droge :PSZCZYPA!! Nie jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Agram, słuchaj trzeba zrobić dla kolegi koszulke z napisem AVE SZCZYPKA ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi