JOAŚKA Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 (edytowane) WITAM WSZYSTKICH! Dostałam list od Daniela,chłopaka który pomimo niepełnosprawności- czterokończynowe porażenie mózgowe,nie poddaje się.Jest trenerem piłki nożnej w woli Uhruskiej, do tego artystą ( twórcą wielu prac plastycznych)a przede wszystkim jest CZŁOWIEKIEM tak jak my wszyscy.I wiecie co - Daniel nie prosi o pomoc. On zaprasza Nas do siebie.Nas jako Motocyklistów ,jako ludzi dobrej woli.Poryczałam się czytając list od chłopaka ,który ma 23 lata,życie go doświadczyło a mimo to robi wiele wspaniałych rzeczy i się nie załamuje. Moja prośba do Was! Nie omińmy tego młodego człowieka. Spotkajmy się z nim 23 sierpnia 2008r. w WOLI UHRUSKIEJ o godzinie 13.30 na obiektach GOSiR-u.Wielu ludzi obiecało pomoc Danielowi. Dołączmy do nich.Nie zawiedziecie i tym razem! PRAWDA? :icon_mrgreen: Przejedziemy się wspólnie a przecież to lubimy i jednocześnie pomożemy Danielowi.W czasie imprezy będzie rozegrany mecz piłki nożnej Policja kontra drużyna Daniela,będą konkursy, aukcje,grochówa,bigos.Chętni będą mogli oddać krew dla potrzebujących.Zapowiadane są też inne atrakcje Miejsce i godzinę spotkania i wyjazdu ustalimy wspólnie. Liczę na WAS Ludkowie :icon_mrgreen: :notworthy: :biggrin: Pozdrawiam --- Joaśka Edytowane 15 Sierpnia 2008 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 nie chce byc uznany za wścibe,ale chciałbym i ja przeczytac chociazby kawałek oryginału. swoją obecnosc deklaruje napewno.dobrze mi zmiana wypada :icon_mrgreen: sobote,niedziela wolne :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 jako prezes tego zacnego grona zapewniam ze oglosze powszechna mobilizacje i bedzie znaczna grupa motocyklistow spod znaku LSM :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Ja też się pewnie pojawie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Coś w temacie Imprezy http://img.webme.com/pic/l/lksvitrumpl/promyknadzei.jpg Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam, czy już gr. Lubartów określiła się, o której wyjazd, skąd itp?. Jak pogoda dopisze to może bym się przyłączył. PSMa ktoś jeszcze żółte "oczojeb...", bym swoją puszkę oznaczył :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam, czy już gr. Lubartów określiła się, o której wyjazd, skąd itp?. Jak pogoda dopisze to może bym się przyłączył. PSMa ktoś jeszcze żółte "oczojeb...", bym swoją puszkę oznaczył :D HELOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ!Ja mam jeszcze kilka naklejek na puszki i chętnie się nimi podzielę. Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 To jak się spotkamy, chętnie się o nią upomnę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 mnie oficjalnie nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 ja bede, ale wyjade z lbr moze okolo 13-14 siła wyższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 mnie oficjalnie nie bedzie. :crossy: :crossy: :icon_twisted: Jednak Merh bedzie ale to niespodzianka :icon_twisted: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swirus Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zapewne sie zjawie jak bedę wiedział jak dojechać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz250ts Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 na chwile obecną ile osób deklaruje wyjazd z "lotosu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Czy czytajac to ogłoszenie tez jestescie dumni? ja jak najbardziej :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 O JA!!Czy Stowarzyszenie jest juz zarejestrowane?? Czy mamy aż takie "poparcie"?;) Normalnie, aż sie micha sama śmieje :flesje: AVE MY!! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi