Nitomen Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 witam odpadla mi gdzies w lesie polska blacha rejestracyjna od moto , pech chcial ze go jeszcze nie przerejestrowalem na siebie , jak teraz mam go przerejestrowac ? bo zapewne zawolaja o tablice. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Bedziesz musiał poprosić poprzedniego właściciela żeby udał się do urzędu po wtórnik, albo ty zgłosisz zagubienie i do wydziału komunikacji ale to bardziej biurokratyczne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 jak ja miałem podobny przypadek (konkretnie nie chciało mi się jechać do mojego moto które stało 200 km dalej :wink: ) tak po prostu przy przerejestrowaniu powiedziałem że blachę zgubiłem - kobieta dała mi kartkę i kazała napisać oświadczenie i tyle .aaa doszło do kosztów rej chyba 5 zł za dodatkowy załącznik (właśnie to oświadczenie :icon_mrgreen: :bigrazz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi