Nitomen Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udost臋pnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 witam聽odpadla mi gdzies w lesie polska blacha rejestracyjna od moto , pech chcial ze go jeszcze nie przerejestrowalem na siebie , jak teraz mam go przerejestrowac ? bo zapewne zawolaja o tablice. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41聽http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
joniec Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udost臋pnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Bedziesz musia艂 poprosi膰 poprzedniego w艂a艣ciciela 偶eby uda艂 si臋 do urz臋du po wt贸rnik, albo ty zg艂osisz zagubienie i do wydzia艂u komunikacji ale to bardziej biurokratyczne rozwi膮zanie. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
kiler Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udost臋pnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 jak ja mia艂em podobny przypadek (konkretnie nie chcia艂o mi si臋 jecha膰 do mojego moto kt贸re sta艂o 200 km dalej :wink: ) tak po prostu przy przerejestrowaniu powiedzia艂em 偶e blach臋 zgubi艂em - kobieta da艂a mi kartk臋 i kaza艂a napisa膰 o艣wiadczenie i tyle .aaa dosz艂o do koszt贸w rej chyba 5 z艂 za dodatkowy za艂膮cznik (w艂a艣nie to o艣wiadczenie :icon_mrgreen: :bigrazz: ) Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.