Guest zenoo Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 czy ktoś wie, jak zlikwidować blokadę zapłonu czy czegoś innego, co powoduje, że V max to 80/h? czy to blokada mechaniczna czy elektroniczna?z góry dzięki za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirU Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Witam! Ja również dokładam się do tego pytania. Pozdrawiam i mam nadzieję, że ktoś zna odp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon123353 Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Witam ja mam równierz taki sam problem,ale kiedys jechał ok. 120k/h a teraz 80 i do odcięcia... Coto może być?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zenoo Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Witam ja mam równierz taki sam problem,ale kiedys jechał ok. 120k/h a teraz 80 i do odcięcia... Coto może być?? sam wam odpiszę, kiedyś chciałem zlikwidować tę blokadę i jest to blokada elektroniczna, żadna mechaniczna na gaźniku czy coś takiego, jedyna możliwość jej "zdjęcia" to wymiana modułu zapłonowego, koszt 200-1000 zł - takie informacje uzyskałem w autoryzowanym serwisie... pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts