Gość zenoo Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 czy ktoś wie, jak zlikwidować blokadę zapłonu czy czegoś innego, co powoduje, że V max to 80/h? czy to blokada mechaniczna czy elektroniczna?z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirU Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Witam! Ja również dokładam się do tego pytania. Pozdrawiam i mam nadzieję, że ktoś zna odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon123353 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam ja mam równierz taki sam problem,ale kiedys jechał ok. 120k/h a teraz 80 i do odcięcia... Coto może być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenoo Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Witam ja mam równierz taki sam problem,ale kiedys jechał ok. 120k/h a teraz 80 i do odcięcia... Coto może być?? sam wam odpiszę, kiedyś chciałem zlikwidować tę blokadę i jest to blokada elektroniczna, żadna mechaniczna na gaźniku czy coś takiego, jedyna możliwość jej "zdjęcia" to wymiana modułu zapłonowego, koszt 200-1000 zł - takie informacje uzyskałem w autoryzowanym serwisie... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi