marek1981 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witam.Testy luz, idziemy na plac- moto się grzeje (zdaję jako jedyny na A). Obsługa tralala, pan pyta czy już wszystko, ja że tak na co pan mówi: proszę od początku (blokada kierownicy nie sprawdzona :buttrock: )Ale luzik, poprawka ok, cała litania wyśpiewana- jedziemy. Głowa oczywiście prawie że ukręcona ale chwila moment i po placu. Ósemeczki dwójka, bez gazu, bez kierunków tylko głowa jak wariatka musi się kręcić. Techniczny uzbraja mnie w radio, egzaminator jeszcze tylko słówko- hamowanie awaryjne potrafi?- potrafi- więc na moją komendę podczas jazdy proszę to wykonać- ok. Ruszamy. Godzina po 8 więc ruch średni, daję radę, kawałek miasta poszedł, wyjeżdżamy na P2. Co chwila wyraźne spoglądnięcie w lusterka. Pełne skupienie i naglę jak grom z nieba słyszę w głośniczku zniechęcone "STOP"- coś spieprzyłem? moto się pali? trzęsienie ziemi? Delikatos hamulos, kierunkos i............. F*ck!!! No jasne miało być awaryjne..... "Jedziemy" i cała reszta trasy już jak w delirce i tylko myśl jak się wytłumaczyć ze 100metrowego awaryjnego. Jeszcze tylko nie wiadomo po co komenda zatrzymania się przed pustym przejściem i po kilku minutach dojeżdżamy do WORD. Techniczny rozbraja mnie ze sprzętu i lecę do gościa skamleć o to awaryjne. Zasypałem go argumentami, że nerwy, że skupienie, że na placu to ćwiczyłem, powtórzyć mogę- wybaczył. Ale.... Zarzucił mi jedną rzecz- wszyscy wokół mówią, że się mylił- sami oceńcie. Chcąc wjechać na rondo z zamiarem skrętu w lewo (rondo 1!!! pasmowe) nie musiałem przecież zajmować lewej strony jezdni? Jeśli byłyby co najmniej 2 pasy to i owszem- na wewnętrzny pas i do przodu. Natomiast facet powiedział, że powinienem przykleić się przed wjechaniem do lewego krawężnika i w taki sposób rondo przejechać. Widziałem jednak tylko jedną N-kę w rubryczkach więc myślę jest ok i przyznaje pokornie rację (wbrew sobie). W końcu pozytyw ważniejszy niż polemika z egzaminatorem na temat...Za kilka dni odbiorę kartonik, gdzie oprócz B pojawi się wyczekane A.Jeśli ktoś ma jakieś pytania odnośnie zdawania we W-wku piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1742 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Gratulacje. Tak to już niestety jest egzaminator ma zawsze racje (nawet gdy jej nie ma). Gratulacje. Tak to już niestety jest egzaminator ma zawsze racje (nawet gdy jej nie ma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 GRATKI!!! Ja już mam freedom, dzisiaj odebrałem kartonik :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi