Jackuzy Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Problem w tym że kolega kompletnie nie wie czego chce bo się kompletnie nei zna...nie wiedząc co to jest 2T pokazał zupełny brak znajomości techniki w tym temacie.... zatem jak sobie wyobrażasz basowe niskie brzmienie z motoroweru o pojemnosci 50ccm 2T to odrazu sobie daruj bo to NIE MOZLIWE...bedzie chodziło jak kosiarka, tudzież jak normalny mały dwutakt...tylko czterosuwowe skuterki maja niski basowy dźwięk i nowe kosiarki bo w tej chwili juz wszystkie sprzedawane kosiarki to 4T.... Ten dzwiek dwusuwa trzeba pokochać....albo się przezwyczaić i jak juz bedzie mozna przesiąść się na większego czterosuwa.... Ja np. uwielbiam dźwięk wycia 2T tak od 7k w gorę w mojej CRM to muzyka :banghead: poniżej jest bardziej basowy ... generalnie mój wydech w CRM to popcorn i kosiarka do 7k jest więcej popcornu, powyżej wiecej kosiarki ....takiej na sterydach :banghead: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
987 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 masz racje NIE znam się kompletnie a chodziło mi o pozbycie się tego dźwięku :) no ale skoro pozostaje mi go pokochać to pewnie zaczekam na prawko i kupię 125 cm... :) no ale dzięki wszystkim za odpowiedzi i cierpliwość wobec mnie :) pozdrawiam :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 masz racje NIE znam się kompletnie a chodziło mi o pozbycie się tego dźwięku :P no ale skoro pozostaje mi go pokochać to pewnie zaczekam na prawko i kupię 125 cm... :smile: no ale dzięki wszystkim za odpowiedzi i cierpliwość wobec mnie :P pozdrawiam :lalag: 125 2t tez chodzi jak kosiarka chyba ze chcesz CBR 125:P to 4t jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
987 Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 125 2t tez chodzi jak kosiarka chyba ze chcesz CBR 125:P to 4t jesthehe w takim razie bardzo dobrze wiedzieć:D bo pewnie bym się na to naciął :D a jak jest ze sprowadzaniem z zagranicy :D z UE jakieś opłaty jak z samochodami jak tak to ile i od czego zależą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 hehe w takim razie bardzo dobrze wiedzieć:lalag: bo pewnie bym się na to naciął :crossy: a jak jest ze sprowadzaniem z zagranicy :icon_mrgreen: z UE jakieś opłaty jak z samochodami jak tak to ile i od czego zależą no to liczy sie rocznik , za ile kupiles , pojemnosc i pare czynnikow, A co do CBR 125 zajebiscie na gume wchodzI:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
987 Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 a możesz mi powiedzieć jakie są opłaty za iloletnie motocykle :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi