GRAND Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Otóż mój cioteczny brat kupił sobie jakieś 3 msc temu niby cagivę progress...dlaczego mówię niby?otóż dlatego że gdy zajżałem pod plastiki okazało się że tam praktycznie wszystko od derbiego;o(to było wczoraj);]gdy zdjołem plastkiki byłem zaskoczony;/j edyne co jest od tej całej cagivy to chyba tylko obudowa paska napędowego(pasek od derbiego);p,siedzenie i naklejki na skuterze;](no może jeszcze plastkiki);] dziś wchodzę na allegro i szukam i znalazłem coś takiego jak derbi hunter;]idealnie taki sam jak ta niby cagiva progress...i tu moje zaskoczenie...czy ta cała cagiva progress to jesdno i to samo co derbi hunter??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 :icon_rolleyes: szok normalnie Nie jest jakim niusem, ze rozne marki wpolpracujac wypuszczaja podobne produkty pod innymi nazwani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 to luknijcie malaguti xsm, yamahe dt najnowsza i mbk x-limit :icon_rolleyes: 3 takie same sprzety od innych producentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRAND Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 dobra ok,dzięki,wiedziałem że niektóre marki ze sobą współpracują no ale nie myślałem że cagiva z derbim;/temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi