Pawel0503 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 podaj maila to Ci prześle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 podaj maila to Ci prześle. [email protected] Dzięki Ci dobry człowieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel0503 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Poszło. Daj znać czy doszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Poszło. Daj znać czy doszły. Jest O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 PROCA, kurde w kulki lecicie!!! Młodzi popłyneli do okoła świata? Nieładnie że nas tak olaliście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proca Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 nikt nikogo nie olał :evil: tak jak piałem, "fotograf" i Braciak mieli problemy żeby się zgrać czasowo, zapie**ol w pracy. Ostatecznie, ostatnie zdjęcia Braciak odebrał zdaje się przedwczoraj, w tym tygodniu powinienem się z nim widzieć, więc jeszcze trochę cierpliwości... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proca Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 w końcu skompletowałem zdjęcia... czekających przepraszam, że tak długo się zeszło. link do 2giej i ostatniej partji zdjęć: zdjęcia link do nagranych filmików: filmiki Przy pobieraniu plików może być potrzebne hasło "otwock" Korzystając z okazji życzę udanego sylwestra i motocyklowego nowego roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel0503 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 (edytowane) Filmiki sciągnąłem ale przy sciąganiu zdjęć mówi że złe hasło :( Edytowane 9 Stycznia 2009 przez Pawel0503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proca Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Już poprawiłem. Teraz powinno być dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi