grzeh750 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 W prawdzie tak jak piszesz cena nie jest zbyt wygórowana .. jednak wiesz ... szkoda mi ja psuc....... po co mi schowek w radiostacji./. w koszu jest dosyc miejsca.. a do radiostacjki co wejdzie.. 2? moze 3 browary...:) :biggrin:Z tym bebeszeniem to była tylko opcja, na którą wcale nie mam zamiaru cię intensywnie namawiać :notworthy: , a browarów jakby się tak dobrze przyłożyć to jak w puszkach to wejdzie z 10. :wink: :smile: :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Czołg może i zniszczy radiostację razem z wózkiem ,ale drzewo by dostać się do radiostacji, która jest z tyłu po wewnętrznej stronie, musiało by się chyba złamać i spaść na wózek. ;)Mowilem o wszelkich elementach mocowanych z przodu wozka... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeh750 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Mowilem o wszelkich elementach mocowanych z przodu wozka... ;) A ja nie proponowałem nikomu mocowania radiostacji z przodu, myślę że czas to zakończyć bo się w końcu wirtualnie pobijemy o '' pietruszkę '' czyli o nic , ja mam pozytywne nastawienie do całego świata, a do ludzi na rucholach szczególnie i nie zamierzam kruszyć kopii o nic, ale dzięki za wspaniałą bitwę ,Szacuneczek. :icon_mrgreen: :wink: :smile: :buttrock: :biggrin: :icon_razz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Do skrzynki ZIP wchodzi na styk 20 piw w puszce (chyba robiona na wymiar, bo piwa wchodzą idealnie i po zamknięciu skrzynki nie mają prawa się ruszyć ani na boki ani góra - dół) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeh750 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Do skrzynki ZIP wchodzi na styk 20 piw w puszce (chyba robiona na wymiar, bo piwa wchodzą idealnie i po zamknięciu skrzynki nie mają prawa się ruszyć ani na boki ani góra - dół) No i się wyjaśniło, jak będzie ZIP i radiostacja to masz ze 30 browców i i luz w środku kolaski, a co do rozmiaru ZIP-a to pewno puchy od tuszonki były podobnych rozmiarów co piwo, bo skąd mieli mieć rozmiar puszek od piwa jak ich w naszej części świata jeszcze wtedy nie było( chyba że podwędzili amerykanom ) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A tak w ogóle to były mocowane radiostacje do koszy? Czy to kolejny wymysł tak samo jak puszka na błotkiku po niemieckiej masce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeh750 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A tak w ogóle to były mocowane radiostacje do koszy? Czy to kolejny wymysł tak samo jak puszka na błotkiku po niemieckiej masce? Widzisz z wojskowymi motocyklami i samochodami było tak że doczepiało się do nich to co było akurat potrzebne,nie było standartowego (fabrycznego)wyposażenia w wiele potrzebnych danym jednostkom rzeczy,więc niektóre elementy wyposażenia dodatkowego po prostu nie rażą swoją obecnością na motocyklu( oczywiście nie dotyczy to puszki od niemieckiej maski P-gaz. na błotniku radzieckiego motocykla), radiostacje miały koszyk mocujący ale nie był to wyłącznie element motocyklowy, tak samo mocowane były w samochodach. :buttrock: Apropo słonia to w książce Suworowa bodajże o tytule ,,Żołnierze wolności" jest taka scenka jak to wielce wyposażony motocykl M- 72 podczas interwencji w Czechosłowacji został zniszczony , czego tam w nim nie było? Polecam książkę. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi