seweryn2 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 witam mam Honde CB 125 z 75 roku i mam w niej taki problem otóż kiedy w gaznikach w plywakach w tych pojemnikach jest duzo paliwa zachowuje sie tak troche mułowato a kiedy w plywakach jest malo paliwa to jest zywszy wkreca sie na obroty i wogole co tu zrobic pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 wywal plywaki-w nich nie powinno byc paliwaPozdro Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seweryn2 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) Nie wiem jak to dobrze opisac w tym pojemniczku tam gdzie znajduja sie plywaki, w pływakach nie ma paliwa i jeszcze dodam ze ustawilem zawory na ssący 0,10mm a wydechowy 0,20mm Edytowane 7 Sierpnia 2008 przez seweryn2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suples1 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 W takim razie prawdopodobnie masz zle ustawiona wysokosc paliwa w komorze plywakowej i przelewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi