kuki_luke Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam wszystkich.Jest mi miło poinformować, w imieniu szczecińskich motocyklistów, o akcji w Sz-e pod hasłem - "motocykle są wszędzie..."Przejazd planujemy przez Szczecin dnia 23.08.2008r. Będziemy mieć kamizelki odblaskowe z hasłami (różnymi). Będziemy rozdawać ulotki. Przejazd prawdopodobnie będzie wspomagany przez policję, prasę, media telewizyjne.Akcja nie jest prowadzona po kątem zarobkowym. Przyznaję, że korzystamy z hasła "uzytego" wcześniej w innych miastach, przez innych. Mam nadzieję, że nikt nie będzie rościł pretensji do "szzczeciniaków" o to - wszak to szczytny cel.Jezęli ktoś jest zainteresowany (akurat będzie w Sz-e w sobotę 23.08., albo jest niedaleko, a jeszcze nic nie wie - zapraszamy.Szczegóły mozna zasięgnąć u mnie lub na stronie szczecińskich motocyklistów. Stronę podam na gg, mailem, na PW. Nie będę tu nic reklamował (gg:5837189)P.S. Nie jestesmy MC, ani żadnym chapterem. A akcja jest wynikiem kilku nieprzyjemnych ostatnio w Sz-e sytuacji.Pozdrawiam i zapraszam. Cytat za koleżanką, jedną ze współorganizatorek.Linda:"- termin 23.08.08 zostaje- godzina 10 ( wyjazd w miasto ok 10:30)- zamiast koszulek beda kamizelki odblaskowe w cenie 10 zł za sztuke z nadrukiem płatne do nastepnej środy ( z wyjatkiem tych co naprawde nie dadza rady podjechać wtedy trzeba bedzie myslec o zalozeniu, kase zbiera Linda)- przyjechalo kilka motocykli nie z forum (to zasługa Lindy i jej gadany ) - na koniec akcji robimy ognisko na głębokim Reszta szczegolóów wyjdzie w praniu takich jak ulotki, plakaty, itppozostaje powiadomić Policje i inne służby uliczne aby nas wsparły nie tylko organizacyjnie ale takze logo na ulotkach". Ode mnie. Nie wszyscy muszą mieć kamizelki. Edytowane 7 Sierpnia 2008 przez kuki_luke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 jestem za i BEDE :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blink Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Fajnie że jest zapał na takie imprezy, szkoda, że tak daleko chętnie bym podjechał. Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 A AKCJA NASZA CZEKA W BLOKACH STARTOWYCH :icon_razz: JUZ ZA CHWILECZKE JUZ ZA MOMENCIK I WSZYSTKO W KOŁO BEDZIE SIE KRECIC :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki_luke Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam Chciałem podziękować wszystkim za udział. Nastepna akcja będzie planowana pod koniec sezonu oraz na początku przyszłego. Niestety pogoda nie dopisała. Za kilka dni postaram się o jakieś dane - pogadam z organizatorami. Ja załatwiałem tylko eskorte "niebieskich". Motocykli było na pewno 100 lub ponad. Motocykliści dopisali. Policja dopisala. Radio też. Niestety jakieś problemy były z telewizją. No i oczywiście pogoda... Na Błoniach zlał nas deszcz. W związku z deszczem i z nieciekawym zdarzeniem (koło Radissona ktoś na niebieskim nakedzie miał szlifa - chyba na bandicie - niestety za nim jechałem ja i kumpel też od zabezpieczenia trasy - nie moglismy się zatrzymać. Jeden chłopak znim został. Koleś cały, a motocykl, hmmmm ciekł olej z poddekla ). A więc w związku z tym, że deszcz i cholernie sliska nawierzchnia, wielka ilosć maszyn postanowiliśmy skrócić trasę. Z Jasnych Błoni pojechaliśmy od razu na Głębokie. Na Błoniach trochę ulotek rozdanych. Na pewno tam gdzie przejeżdżalismy zrobilismy "zamieszanie" . Po ognisku część osób pojechała na Wały. Tam kontynuowali rozdawanie ulotek, być może były media. Dowiem się. Ja niestety musiałem się udać do szpitala - kumpel w drodze powrtnej ślizgnął się na białej strzałce. On cały, motor - kiera do wymiany. Niestety pasażerka - złamanie biodra. Cała akcja myslę, że poszło ok. Poza pogodą i tymi 2szlifami. Nastepnym razem zamówimy pogodę. Pozdro P.S.Niedługo zrobię podsumowanie, zrobię skan ulotki, zapodam linki ze zdjęciami, byc może linki do jakichś stron mediów, piszących o naszej akcji. Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez kuki_luke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki_luke Opublikowano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) Obiecane zdjęcia i informacje z prasy. http://picasaweb.google.pl/ojciecskuter/KI...OPATRZWLUSTERKAhttp://picasaweb.google.pl/AyoMoto/Pikieta...WLusterka230808 http://www.kurier.szczecin.pl/Art.aspx?a=9185 Jeszcze było kilka audycji w radiu lokalnym. Niestety TVN dał przysłowiowej dupy. No niestety środowisko 200 nie jest takie medialne jak Violetta Villas i jej milion psów albo rolnik głodzący psa. Edytowane 17 Września 2008 przez kuki_luke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi