seba3o Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Mam problem ze świecami w RF 600. Po kilku dniach jazdy dwie z nich strzelają na boki iskrą i są praktycznie do wyrzucenia. Po zamianie stron jest tak samo. Kupiłem oryginalne świece NGK i poszły się... Czy ktoś miał podobny problem? Dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Czesto sie trafiaja podroby swiec wiec taki sie dzieje. Nie raz mi sie zdarzylo ze swieca padla mi po 100km oczywiscie swieca NGK. Kup swiece DENSO powinienes byc zadowolony. Lub mogles nie dogrzac nowych swiec i szybko wylaczyles silnik i moglo tak sie stac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba3o Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Dzięki za radę. Spróbuję i podzielę się uwagami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi