eddffs Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Witam Mam pewien problem.. Kupujac motor gosc mowil ze czasem pali czxesem nie! i Ze jest to wina akumulatora pewnei! Wiec odrazu kupilem nowy podladowalem i wlozylem lecz motor nie pali na starter! Kierunkowskazy dzialaja,klakson tez,kontorlka N (luz) sie swieci a po wcisnieciu startera tylk0o tak tyka w przekazniku(taka mala skrzyneczka) Bylo tez tak ze npp jak pojezdzilem chwile i pogazowalem to potem cos lapal ze startera ale nie zawsze czego to moze byc wina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 (edytowane) jesli piszac starter masz na myśli rozrusznik tak jak ja to znaczy że ci siadł trzeba go zregenerować lub kupić nowy. Edytowane 3 Sierpnia 2008 przez czarekmbx Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eddffs Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 a duzo to kosztuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 nie wiem ile. musisz poszukać np na allegro lub zapytać w jakims warsztacie. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi