tas Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 (edytowane) witam, zastanawiam się nad zakupem chusty chustana dłuższe trasy mam kominiarkę z windstopperem, ale na miasto, czy krótkie wypady zazwyczaj nie biorę (sciąganie kominiarki na mieście jest nadzwyczaj zabawne, szczególnie jak obok stoją moherowe matrony :) )testował ktoś taką chustę, jakie wrażenia??? dziękipozdro Edytowane 1 Sierpnia 2008 przez tas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 (edytowane) Wprawdzie mieszkasz w jaskini lwa :biggrin:, ale jednak wciąż bym wolał kominiarę.A to dlatego, że w mieście znacznie łatwiej się zgrzac, a wtedy jak wiadomo człowiek się poci. Lepiej niech pot absorbuje kominiara, którą można łatwo wyprac niż kask. Ja mam integrala, zakładam że Ty też. Edytowane 1 Sierpnia 2008 przez vitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak64 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 witam, zastanawiam się nad zakupem chusty chustana dłuższe trasy mam kominiarkę z windstopperem, ale na miasto, czy krótkie wypady zazwyczaj nie biorę (sciąganie kominiarki na mieście jest nadzwyczaj zabawne, szczególnie jak obok stoją moherowe matrony :D )testował ktoś taką chustę, jakie wrażenia??? dziękipozdro Witam! Mam taką chustę z HORNA i sprawuje się świetnie. Jest to windstoper. Mam też podobny dylemat ze stosowaniem kominiarki (jestem dyrektorem szkoły na wsi i to, że jeżdzę moto to już jest nie lada sensacją, a jeszcze do tego w kominiarce, to posądzili by mnie o kontakty z Al-kaidą), aby w kasku nie waniało z potu stosuję czapeczkę też kupioną u Horna (cieniutka, elastyczna, absorbuje pot - świetna!) polecam. Pozdrawiam! Swistak64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi