Skocz do zawartości

Rumunia.

vtrgk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Od razu prosto z mostu po odwiedzeniu "powitalni". Planowałem w tym roku wyjazd do Transylwanii i poszwedanie sie po Rumuni z ewentualnym powrotem przez Ukraine. Niestety jak to niejednokrotnie w zyciu bywa jak dotad niezawodny kompan podrózy odpadł. Tu akurat nie jest jego wina. Stad pytanie czy byłby ktos chetny (zdecydowany) na tego typu wyjazd? Wyjazd był zaplanowany na ostatni tydzień sierpnia i pierwszy wrzesnia i tak tez mam urlop. Moto typowo szosowe. A moze jest ktos lub ekipa która w tym terminie rusza na podobna trase... Jestem zdecydowany na 100%...

Wiadomosci tez na maila :

[email protected]

Grzegorz. Katowice.

Witam. Od razu prosto z mostu po odwiedzeniu "powitalni". Planowałem w tym roku wyjazd do Transylwanii i poszwedanie sie po Rumuni z ewentualnym powrotem przez Ukraine. Niestety jak to niejednokrotnie w zyciu bywa jak dotad niezawodny kompan podrózy odpadł. Tu akurat nie jest jego wina. Stad pytanie czy byłby ktos chetny (zdecydowany) na tego typu wyjazd? Wyjazd był zaplanowany na ostatni tydzień sierpnia i pierwszy wrzesnia i tak tez mam urlop. Moto typowo szosowe. A moze jest ktos lub ekipa która w tym terminie rusza na podobna trase... Jestem zdecydowany na 100%...

Wiadomosci tez na maila :

[email protected]

Grzegorz. Katowice.

a nie dałoby się przesunąś terminu? ja mam urlop od 9 do 24.08.... i z kolegą chcemy smignąć do Rumunii. na fjrce.

Ania

[email protected] lub [email protected]

a nie dałoby się przesunąś terminu? ja mam urlop od 9 do 24.08.... i z kolegą chcemy smignąć do Rumunii. na fjrce.

Ania

[email protected] lub [email protected]

U mnie z przesunięciem terminu urlopu odpada...mam przewalone w pracy i niezbyt ciekawe stosuki z szefem wiec na pewno mi nie pozwoli bo już kiedys próbowałem. Chcielismy wyruszac w sobote rano i skupić sie na Transylwanii, poszwedać sie, pozwiedzać...z powrotem przez Bukowinę i Ukrainę (Kamieniec Podolski, Lwów)taki był poczatkowy szkielet trasy ale tak jak pisałem kumpel odpadł...ja jestem zdecydowany na 100% i takich ludzi szukam...