marcin2411 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Pomóżcie ! posiadam moto tak jak wyżej jest napisane i ciągle mam z nim problemy! Teraz jest problem tego typu iż moto nie pali jest iskra zalewa mi świecę a gaźnik był czyszczony! może miał ktoś kiedyś podobny problem ? jakieś rady ? z góry dzięki! pozdrawiam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 gaźnik dobrze ustawiony?? Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2411 Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 dobrze ustawiony ale nawet to powinna palić kurde byle jak, ale powinna mieć jakaś chęć... dodam jeszcze ze wydech zdjęty :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 załuz wydech. a jak z kompresja???? Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2411 Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 po co zakładać wydech ? lżej ma zapalić... kompresja 12 bar nie dawno robiony remont silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 (edytowane) :( obniż iglice oraz wyreguluj gaznik i sprawdz czy filtr powietrza czysty.. no i zmien świece na nową ZAKLADAJ TŁUMIK , dlatego go zalewa Edytowane 27 Lipca 2008 przez Boczi013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2411 Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 oczywiście nie ma takiej świecy w moim mieście wydech założony a gaźnik wyregulowany... a jeszcze dodam ze jak moto postoi bez świecy parę godzin to odpala na chwile i gaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superbike Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Ten sam problem co z moim TUAREGIEM---- masz walnieta swiece--- wykrecisz jest O.K --- a wkrecona ma przebicia---- na probe wkrec bele co- nic sie nie stanie--- ja mam polska iskre i roznicy nie widze co do np NGK ktora padla po 1-nej min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2411 Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 czyli co wymienić świecę i musi być ok tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superbike Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 metoda prob i bledow---- masz to samo co mialem ja---- od pchania schudlem ze 2kg--- wykrecalem swiece (NGK) i iskra chciala mnie zabic---wkrecilem i po wykreceniu zalana. ------------ na probe wkrecilem poczciwa ISKRE F95 (z duzego FIATA)----I do dnia dzisiejszego ani nie zajaknie-pali na dotyk. -------zobacz-to nic nie kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi