smoq73 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Chce sobie zamienic wydech oryginalny na jakis glosniejszy aby było mnie lepiej słychac. Co dobrze gra na hajce?? Wydaje mi sie ze dobrym pomyslem jest zmiana calego wydechu lacznie z kolektorami? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Ja właśnie zamówiłem i czekam na same końcówki - Yoshimura TRS carbon,oczywiście dedykowana do hayki.jak to będzie grało mogę ci powiedzieć za ok 1-2 tygodni (jadą do mnie z USA,bo w Polsce są takie ceny że ręce opadają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq73 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ja właśnie zamówiłem i czekam na same końcówki - Yoshimura TRS carbon,oczywiście dedykowana do hayki.jak to będzie grało mogę ci powiedzieć za ok 1-2 tygodni (jadą do mnie z USA,bo w Polsce są takie ceny że ręce opadają) Rozumiem, ja kupiłem od prywatnego przedsiebiorcy poza suzuki w bardzo dobrej cenie. Akrapowic pelny uklad 4w1 karbonowy. Moglem wziac w tej samej cenie 4 w 1 w 2 ale ze wzgledu na wage wzialem pojedyncza koncowke chociaz zaluje bo te wydechy sa piekne samym wygladem. Wczoraj ciezko bylo mi do domu zjechac bo jak jezdzilem to miód w uszach naprawde gra mi akrapowic przepięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Do mnie w piątek tydzień i 2 dni od zamówienia wjechały końcówki yoshimury.Wczoraj założyłem,wygląd zajefajny ( przy końcówce wylotu oczywiście znaczek yoshimury, hayabusy i napis hayabusa :-) ).Wydech dedykowany do hayki, brzmienie zarypiste ,teraz nic tylko jeździć i hałasować ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
even Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Wymieniłem oryginalne cichutkie tłumiki na Yoshimurę R-77 w carbonie. Brzmienie fenomenalne i nareszcie nikt nie wjeżdza na mój pas:)). Polecam Cytuj http://bikepics.com/members/even/08hayabusa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq73 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Masz foty??? Jestem ciekawy jak wyglada yoshimura, widzialem zalozone w BKIngu i wygladaja bardzo bardzo ciekawie, gdybys chcial zobaczyc moje to są tutaj gdzies: Moje sprzęty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
even Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ładna ta Twoja Hayka:)). Miałem zamiar nabyć czarną, ale tej czerni w tegorocznym modelu jest niewiele, więc mam pomarańczowo-czarną:buttrock:. Zamieszczę fotki na BP gdy je wykonam. Podaj maila na moje pw, wyslę Ci takie szybkie foty z telefonu. R-77 najbardziej mi odpowiadały. Są stosunkowo duże, choć mniejsze od oryginałów i lżejsze o jakieś 15 kg. Jeden tłumik razem z rurką waży dokładnie 2,7 kg. W zestawie masz wygłuszacze, ale nie założyłem:)). Dźwięk jest baaaaardzo basowy, nie ma rezonansów, bzyczenia itp. Doły są nieco słabsze (minimalnie), ale ogólna charakterystyka pracy silnika jest jeszcze lepsza od i tak dobrego standardu. Jedyny minus - rury "złocą się" po ok 30 km przebiegu. Pozdrawiam,even Cytuj http://bikepics.com/members/even/08hayabusa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq73 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Mnie osobiscie sie najbardziej podoba biala, ale jej nie bylo wiec wzialem co wzialem :flesje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
even Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Tak, biała jest ok. Już ich kilka widziałem na drodze. Jakoś nowa Hayka przy obecnych cenach staje się b. popularna:) I dobrze, bo to motocykl warty swej ceny (tej wyzszej również:). Cytuj http://bikepics.com/members/even/08hayabusa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Tak, biała jest ok. Już ich kilka widziałem na drodze. Jakoś nowa Hayka przy obecnych cenach staje się b. popularna:) I dobrze, bo to motocykl warty swej ceny (tej wyzszej również:).Hehe, dokladnie-namnozylo sie tych nowych Hayek. Po Poznaniu jezdzi ich chyba wiecej niz tych starych. W dupach sie ludziom poprzewracalo od tego dobrobytu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
even Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ostatnio podjechałem nad Maltę i na 8 motocykli były 4 nowe Hayki:)). No to se pojechałem dalej:)) Cytuj http://bikepics.com/members/even/08hayabusa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi