Drafia Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Witam serdecznie nigdzie dokładnie nie znalazłem a chodzi mi o to jak spuścić płyn z chłodnicy jak i mam pytanie gdzie jest pompa chłodnicy jak i czy jest możliwe żeby gość tam wlał olej zamiast płynu chłodniczego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Uszkodzone uszczelnia pompy, śruba od płynu hamulcowego powinna znajdować się na pompie, dojdziesz do niej po przewodach, lub po prostu zdejmij jakiś znajdujący się nisko przewód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 śruba od płynu hamulcowego powinna znajdować się na pompie, dojdziesz do niej po przewodach, lub po prostu zdejmij jakiś znajdujący się nisko przewód.Koledze chodzilo o plyn chlodzacy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) Pompa cieczy powinna znajdować się w najniższym punkcie ukł chłodzącego. Jedz rurami od chłodnicy i musisz ją zobaczyć bedą z niej wychodzić dwie rury. Najczesciej jest tez wkręcona w obudowe pompy srubka służąca do tego zeby płyn spuścić. Masz kape od sprzęgła z napisem Cagiva, po lewej czarną obudowe i nad tą czarną obudową jest właśnie popmpa cieczy podobnie powinno być u Ciebie bo to tez mały 2t. Raczej niemozliwe zeby koles wlał olej zamiast płynu chłodzącego (chociaz kto wie :D) i jesli juz to nie wlewał by tego do pompy tylko do chłodnicy bo do samej pompy nic nie wlewasz.http://www.bikepics.com/pictures/191911/ Edytowane 26 Lipca 2008 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Koledze chodzilo o plyn chlodzacy ;-) Oczywiście :D Dzięki Mosue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi