kawagpz500jawor Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Witam. Niedawno zakupiłem motocykl kawasaki gpz 500, motorek nie trzyma niskich obrotow, ponadto po przejechaniu 2-3 km gaśnie, musze odczekać 10-15 min i dopiero wtedy mi pali. Kawa miała czyszczone gaźniki, ja mam wrazenie jakby moto sie dusiło, dławi go, muli, co o tym myślicie??, wystarczyłoby zrobić synchronizację gaźników? PS. Nie wiem czy to ma coś wspołnego ale w moto założony mam filtr na wężyku od paliwa. Za wszelkie rady bardzo dziękuje :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyrider Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Mi to wyglada na przytrzaśnietym werzyku paliwa lub zapchane dysze. A sprawdzałeś jakie paliwo ci wylatuje za kranikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Witam. Niedawno zakupiłem motocykl kawasaki gpz 500, motorek nie trzyma niskich obrotow, ponadto po przejechaniu 2-3 km gaśnie, musze odczekać 10-15 min i dopiero wtedy mi pali. Kawa miała czyszczone gaźniki, ja mam wrazenie jakby moto sie dusiło, dławi go, muli, co o tym myślicie??, wystarczyłoby zrobić synchronizację gaźników?PS. Nie wiem czy to ma coś wspołnego ale w moto założony mam filtr na wężyku od paliwa. Ten filterek to jest jakiś trop. Wywal go i spróbuj pojeździć bez. -- pzdryahoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 filterek musi być w pionie, jeśli leży lub wylot jest wyżej niż wlot popraw to. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi