pablodh Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 poszukuje ktm-a 125ccm3 exc od 2001 roku czekam na propozycje [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenexwks Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 cos koło 7-7,5 tysiąca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeoxx Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 interesuje mnie cbr f4 z 99..2000rok ciemne malowanie http://www.gumtree.com/london/90/26406690.html cos takiego:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duszolap Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 interesuje mnie cbr f4 z 99..2000rok ciemne malowanie http://www.gumtree.com/london/90/26406690.html cos takiego:)) Rzeczywiscie fajna. Jak chcesz to moge pomoc sciagnac (tzn. pojadę, obejrze, sprawdze HPI i MOT, przypilnuję zaladunku). Jak jestes zainteresowany daj znac na priva. Aha, w Anglia siedze juz 4 rok, jezyk nieskromnie mowiac plynny a i (odpukac, odpukac) przerobic zadnemu magikowi nigdy sie nie dalem :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 To może dla mnie też ładną sztukę znajdziesz...szukam CB 750 z 1997-2000r....najlepiej czarna :) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQark Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 szukam NTV 650 Revere... rok ok 92-93 oryginalne malowanie czerwone (z bialymi felgami) cena do 4500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 ja poszukuję CBR F4 (F4i) lata 1999-2001. Prosiłbym o podanie normalnej, nie wyssanej z palca ceny. Ostantio jak pytałem, za CBR F3 zażyczyłeś sobie 10tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damka Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Witam. Poszukuję yamahy dt 80 albo lepiej 125 sprowadzonej i nie za drogo :icon_razz: rocznik minimum '94. Kontakt na priv bądź gg 2262343 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Cześć. Ja poszukuje hondy vfr 800 VTEC z 2006r. (ewentualnie 2004-05), bez przygód - zarówno większych jak i mniejszych. Jakbyś coś namierzył daj znać na priv... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenexwks Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ja poszukuję CBR F4 (F4i) lata 1999-2001. Prosiłbym o podanie normalnej, nie wyssanej z palca ceny. Ostantio jak pytałem, za CBR F3 zażyczyłeś sobie 10tys zł heh. wyssanej z palca? Ty mi za to odpisales bajke. to że można kupić ją 2 tys taniej to możesz kupić tylko w jakim stanie i co dalej bedzie.... co do pozostałych Panów nie mam nic ciekawego do zaoferowania. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenexwks Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ja poszukuję CBR F4 (F4i) lata 1999-2001. Prosiłbym o podanie normalnej, nie wyssanej z palca ceny. Ostantio jak pytałem, za CBR F3 zażyczyłeś sobie 10tys zł heh. wyssanej z palca? Ty mi za to odpisales bajke. to że można kupić ją 2 tys taniej to możesz kupić tylko w jakim stanie i co dalej bedzie.... co do pozostałych Panów nie mam nic ciekawego do zaoferowania. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig57 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Od paru lat zajmujemy się sprowadzaniem motocykli. Mamy szeroką gamę maszyn dla każdego klienta!Witam. Interesuje mnie Kawasaki ER6-n. rocznik 2006, przebieg około 500okm. POzdrawiam - zbyszek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Cześć. Ja trochę z innej beczki. Piszesz, że nie posiadasz jeszcze własnej strony internetowej – z chęcią mogę w tym zakresie Ci pomóc. Zajmuje się półprofesjonalnie (czyli w wolnej chwili) kompleksowym tworzeniem stron internetowych/sklepów. Tak więc, mogę pomóc Ci w przygotowaniu profesjonalnie wyglądającej strony za naprawdę symboliczną kwotę. Strona byłaby oparta na systemie zarządzania treścią, więc jej edycja (np. dodawanie nowych kategorii) nie sprawiałaby żadnych problemów. Mogę również zaoferować swoją pomoc w jej prowadzeniu. Jeśli tylko chcesz – daj znać (gg:4657130), a przygotuje dla Ciebie zindywidualizowany projekt, który będziesz mógł ocenić i ewentualnie wtedy się zdecydujesz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 heh. wyssanej z palca? Ty mi za to odpisales bajke. to że można kupić ją 2 tys taniej to możesz kupić tylko w jakim stanie i co dalej bedzie.... co do pozostałych Panów nie mam nic ciekawego do zaoferowania. pozdrawiammoge kupić 2 tys taniej.... od sprzedawcy który zarobi na mnie 2tys zł mniej niz ty.zadnych bajek nie pisze.oferta nie aktualna bo kupiłem to:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=421756773 ciekawe co powiesz na cene? skoro f3 sprzedajesz za 10tys zł, f4i zapewne z 16.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basix Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) kenexwks Interesowałoby mnie Ducati Monster S2R, znalazł byś coś? Albo zapytam inaczej, czy ściągasz moto, które ja sobie wcześniej upatrzyłem? Przykładowo mam na oku coś w Berlinie - ile sobie liczysz za transport i pośrednictwo? Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez basix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi