kenexwks Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 istanieje możliwość przywiezienia Hondy VF 1100 C Custom za 9 800. Jest ona z 1987 roku w orginalnym żółtym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon37 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 mnie by interesował KTM 125 z możlwością rejestracji czyli z wbudowanymi lampami i jaka by cena tego byłameil: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom01 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 istanieje możliwość przywiezienia Hondy VF 1100 C Custom za 9 800. Jest ona z 1987 roku w orginalnym żółtym malowaniu. Ale to nie jest już chopper, prawda? Proszę w razie czego jakieś dobrej jakości zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenexwks Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 chłopaki odpowiedzi macie na meilach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wendy Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 chłopaki odpowiedzi macie na meilach;) No ja niestety nie dostałem żadnego e-maila z fotkami GSR 600 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenexwks Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Wendy do Ciebie oferta została właśnie wysłana;) Wendy do Ciebie oferta została właśnie wysłana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scyzoryk74 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ja poszukuje Hondy VARADERO XL1000 z roku 2000-2003, jaka by była cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenexwks Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Ja poszukuje Hondy VARADERO XL1000 z roku 2000-2003, jaka by była cena? cos kolo 12 tysiączków;) doszlo suzuki gsx 600 f z kufrem rok 1998 (jajko) za 9200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 kumpel sie pyta czy siakies vfr 800 by sie nie znalazło '98-'01 bo mu sie spodobały takie :icon_mrgreen:. Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenexwks Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 jak cos to 11 tysiecy:) bo na stanie nie mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!NN Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Mnie by interesowały Suzuki RG80 lub RD80 lub Honda NS-1 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ace_ Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 siemkainteresowała by mnie Honda Shadow VT 600, wiadomo w jak najlepszym stanie, mogą być sakwy, bezwypadkowa...mój email [email protected]proszę o kontakt na maila i o kilka zdjęć takowejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) witam. jestem zainteresowany kupnem XR, TTR TT XT 600 bądz DR 350. marka w zasadzie nie gra duzej roli, wazny jest w jakim jest stanie i w jakiej cenie. z możliwością rejestracji, może być przerobione na SM. Kenex, znajdzie się cos?pozdr moj mejl - [email protected] Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez komandosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenexwks Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 witam. jestem zainteresowany kupnem XR, TTR TT XT 600 bądz DR 350. marka w zasadzie nie gra duzej roli, wazny jest w jakim jest stanie i w jakiej cenie. z możliwością rejestracji, może być przerobione na SM. Kenex, znajdzie się cos?pozdr moj mejl - [email protected] cos kolo 5-6 tysiaków musisz liczyc;) pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablodh Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (edytowane) poszukuje ktm-a 125ccm3 exc od 2001 roku czekam na propozycje [email protected] Edytowane 12 Sierpnia 2008 przez pablodh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi