Majusz Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 no to dawać linki do fotek bo mi sie aparat zepsuł Kurrrr... a mówiłem CI, nie rzucaj aparatem w harleye.... :clap: Ej no Kurna ale ja kkkce moje zdjecie w szałasie z gałązek jak krzesam iskre no :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 :cool: :crossy: :crossy: witam wszystkich wwwrrrrrrrrr zlot to wielkie bagno ale Grupa pod wezwaniem << AvE Ja >>> :P THE BEST zabawa super szacun dla Palca :crossy: nie ma głośniejszych ludziów od nas wielkie dzięki wszystkim za miłą zabawę i za pomoc przy mej awarii Moto Aftysowi Mariuszowi i Merhowi aaaaa Aftys mam latarę twoja hihihihi i do nastepnego razu :buttrock: :buttrock: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 zdjecia zeby nie bylo ze nie dałem zdjec.filma nie wiem jak ale tez zamieszcze z palenia tłumika kawusią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Witam szanownych forumowiczów, jak już w innym temacie wspomniałem, troszkę moich wypocin (zdjęć) można znaleźć na :http://cobra74.fotosik.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 (edytowane) Moje zdjecia z bałtowa Edytowane 15 Sierpnia 2008 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 :lalag: i niech ktos powie ze sie nie umiemy zabawić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 :icon_rolleyes: :icon_eek: :buttrock: :) :crossy: :crossy: brawooooooooo KAWAAA SAKIIIII WOOWWWWWWWWWWW Merhu mocne szacun !!!!! :) :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi