Piotrek Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam, Wybieracie się na Górę Sw. Anny 3 sierpnia? Ja jadę na 100%. Ruszam z Kluczborka, jak by ktoś chciał się dołączyć to możemy się zgadać. Jadę przez Opole. A tak przy okazji, o której to się zaczyna? Bo na stronie sanktuarium nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam, Wybieracie się na Górę Sw. Anny 3 sierpnia? Ja jadę na 100%. Ruszam z Kluczborka, jak by ktoś chciał się dołączyć to możemy się zgadać. Jadę przez Opole. A tak przy okazji, o której to się zaczyna? Bo na stronie sanktuarium nic nie ma Witaj A nie jest to przypadkiem trochę później, tak mi się zdawało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 klik 3 sierpnia 2008 dostałem odpowiedź na meila Msza sw. odbędzie się w grocie o godz. 11.30 Pozdrawiam O. Błażej ofm PLAKAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 To moze bysmy sie spotkali w Gogolinie? jezeli oczywiscie jedziesz przez Opole, to w zasadzie jest po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Jesli mi wyjasnisz łopatologicznie jak trafić, to nie widzę przeszkód :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek151 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ja też chyba jadę, ale z kumplem który będzie jechał na 50 także przelotowa maks 60- 70 km/h także jak coś to możemy się odnaleźć już na miejscu. Tomek G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 ok, moja podobizna widnieje w avatarze, więc jak mnie zobaczycie, to mówcie, że jesteście z forum :-) Pozdrawiam i do zobaczyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Witam Jak by ktoś chciał się dołączyć do mnie i do Piotrka to czekamy od 9:40 do 10:00 pod biedronką w Gogolinie (naprzeciw kościoła - kierunek Strzelce Op. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek151 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ma ktoś może jakieś zdjęcia z pielgrzymki? Tomek G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zdjęcia od kolegi Cyber ze śląskiego forum http://picasaweb.google.com/marek.klimonda...yklistWGRaWAnnyOraz na stronie organizatora masz fotki http://www.srcmotocykle.pl/ Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Moja galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek151 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Dzięki za fotki. Chyba za dużo nas tam było żeśmy Cię nie znaleźli Piotrek. Tomek G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi