Skocz do zawartości

XJ 600N - instrukcja

Gość Szybowiec
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Szybowiec

Ahoj!!

Poszukuje instrukcji do XJ 600N, 96r. Czy ktos z Was takowa posiada lub

posiada wiedze na temat miejsca w sieci gdzie moglbym ja znalezc??

Za info z gory dziekuje..

Pozdrawiam,

Szybowiec, W-W

XJ 600N "Little Bee"

• 4 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Gość corvuscorax

:twisted: Jestem zainteresowany instrukcją do YAMAHA XJ 600 N. Prosze o info. Artur_xj jesli mógłbyś przesłać mi ją e-mail'em lub podac adresy ftp do ściagnięcia z netu, to byłbym wdzięczny. Do zobaczenia na trasie. wrrrrruuuuuuuuuum wruuuuuum :twisted:

Witam Panowie , teraz ja sie zwrucielm z prosba dostarczenia owej instruykcjii na moj e-mail i mysle ze niebawem powinniennem ja otrzymac , takze jakby byl ktos zainteresowany dalszym rozsylaniem to chetnie sluze pomoca.

Nara

Ja jestem zainteresowny instrukcją do diversiona, więc byłby ci bardzo wdzięczny, jakby6ś mi ja przesłał na maila.Stawaiam browca jak się zdarzy nam kiedyś spotkać.THX.

A wiec sprawa wyglada tak :

kolega Szybowiec nieodpowiada na moje wiadomosci (privy i maile) wiec skontaktowalem sie z Artur_xj (1 wrazenie extra gosci :) ) i obiecal mi ze postara sie xernac ta instrukcje i przesle mi poczta do domu.Ja to poskanuje i wtedy rozesle.I taka moja prosba jakby ponizej mogly wpisywac sie osoby ktore by chcialy wkoncu po kilku latach uzytwonia moto zapoznac z instrukcja :lol:

I jeszcze jedno moze ktos ma jakiegos ftp gdzie by to mozna bylo wrzucic, bo ja robie stronke o moich 2 kolkach ale to troszke potrwa , a jest to lakomy kasek:)

Takze uzbrojcie sie w cierpliwosc:)

Bronx, wiesz już że ja chciałbym mieć tę instrukcje - nie zapomnij o tym jak już się z tym odmotasz.Jak łatwiej ci bedzie przesłać to zwykłą pocztą - nie ma sprawy, na mój koszt oczywiście.Daj znać to ew.prześle ci adres domowy.

THX