łukasz1993 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 (edytowane) Czy jak mam kupowa buty i zbroje to mam kupic np 1 rozmiar wiekszy aby miec na ten i przyszły sezon czy musza byc doskonale dopasowane a w nastepnym sezonie kupie drugie prosze o pomoc doswiadczonych.Lepiej kupic zbroje utika czy tani buzer fly za stówke?? Buty axo boxer benda dobre? Edytowane 20 Lipca 2008 przez łukasz1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 nie ten dzial. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroman147 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ja ma buty Formy nie są drogie a jestem z nich bardzo zadowolony.Na ochraniacze nie żałuj kasy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Szukaj na ebay'u angielskim i niemieckim ... Ja ostatnio kupiłem Oxtary TCX Pro 2 za 130 funciaków + 35 za przesyłkę czyli zajebiste buty w cenie przeciętnych w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi