Gary60 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Czy watro kupić ten skuter w wersji silnikowej 150 ccm?Może, ktoś go ma i podzieli się wrażeniami z użytkowania tego skuterka.A tak w ogóle, czy firma MotoVentus jest solidna. Nigdzie o niej nie pisze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Na pewno jest wygodny - mam 50 Z 20 000 przebiegu :) jeszcze sie nije rozsypał :D jak bedziesz jeszcze chciał coś wiedzieć pisz - pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Chcesz kupić nowy ? Jak tak to powiem Ci że lepiej kupić używany markowy ... A tak to po za tym odradzam kupowanie chińskich skuterów ... Lepiej używany ale markowy :rolleyes: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 kupic uzywany skuter to jak włożyc reke do nocnika ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 (edytowane) Ale jeżeli kupi używany markowy w dobrym stanie to jest lajtowo :icon_razz: dużo lepszy pod każdym względem od chinola ... Edytowane 19 Października 2011 przez Pro Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 nie zgodze sie - z nowka jest jak z dzieckiem :) sam sobie wychowujesz :) nie zgodze sie - z nowka jest jak z dzieckiem :) sam sobie wychowujesz :) nie zgodze sie - z nowka jest jak z dzieckiem :) sam sobie wychowujesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.w Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Chińczyk to chińczyk. Pracowałem kiedyś przez chwilę w serwisie chinoli. One się sypią same z siebie. I to sypie się dosłownie wszystko. Zdarzyło się, że w rocznym skuterze (4T) trzonek zaworu wydechowego się wypalił - przy demontarzu zostało 1/3 grubości pierwotnej. Nie wiem z czego oni to robią.Wolałbym rozklekotanego używanego japońca - wrzucić 800 na remont i śmigać bez poczucia że zaraz się coś rozsypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 25 000 i wszystko ok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Shad11 masz szczęście i tyle :D a w chińskich nawet wykończenie jest zrobione do dupy , te plastiki błeee Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Prawda pro.Nie jestem jakimś miłośnikiem chinoli, ale krew mnie zalewa jak komentują Ci którzy nie mieli z nimi styczności lub mieli, bo dał im sie kolega przejechać - tyle w tym temacie :D i nie mam akurat na mysli Ciebie ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 a żeby tak nie najeżdżać tylko na te chinole to powiem że miałem przez jakieś 3 miechy chińskiego crossa ( inna sprawa że lagi poszły heh ) ale tak to spisywał się zacnie i to bez wymiany tłoka :D a mój sąsiad ma kultowego kingwaya collibra i to już jest po prostu klasyka , jeździ nim już kilka ładnych lat, dzień w dzień nie ważne czy słońce czy deszcz , baa nawet w zimie , bo dziurach , polnych drogach po wszystkim , wiadomo co jakiś czas jest jakaś drobna awaria ale biorąc pod uwage jak on o niego nie dba to jestem pełen podziwu :D Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi