MARCYŚ Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Deszczyk jest w standarcie :icon_evil: Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krejzidejzi Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 W tym roku w Debrznie zagra NOCNA ZMIANA BLUESA, myslę że warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 oj to świetnie :) Ja z Adamuhem będę bankowo :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Oj - do Debrzna by sie chcialo - ziomali spotkac i :) , ale wszystko mozliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 No a jednak sie odezwali :) Trajka Ciebie to sie tam nie spodziewałam :) Marty i Adamuha tymbardziej haha :D My bedziemy teraz w Debrznie charakterystyczni :D wiec kto pozna to podchodzic witać sie i pić :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Kurde a ja tam w woju byłem, podobno tej jednostki już nie ma to może pas startowy został i można pośmigac na czas.Dwadzieścia lat tam nie byłem, może podjadę obadac stare kąty. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 :D :wink: :icon_mrgreen: no to za stare kąty Nocna Zmiana Bluesa w Debrznie to rewelka, czy to potwierdzona informacja!???? " Jestem chory na bluesa i wyzdrowieć wcale nie chce już" :cool: Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Chętnie się do Was podłączę. Dobrze wiedzieć, że ktoś z okolicy wybiera się do Debrzna. :biggrin: Miło będzie wychylić znowu razem jakiś browarek. :icon_mrgreen: Miło nam będzie :biggrin: Będziemy startować dośc póżno-ok.19-tej w piątek-praca :buttrock: tak więc w Toruniu na Rapaku około 19,45 .To nie daleko ok 155 km http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,27,46335...c9fef055d962921 więc przed ciemną nocka :crossy: dojedziemy :biggrin: i będzie czas na wysączenie coś nie coś :flesje: Ale to do końca nie pewne ,może i wcześniej-jak coś to na PWPozdrawiam :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krejzidejzi Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 MARCYś informacja o Nocnej Zmiane Blusa jak najbardziej potwierdzona, szczegóły na stronie www.plonacewaly.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepomz Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 W zeszłym roku byłem na woodstocku i było ciekawie ale DEBRZNO jest zdecydowanie lepsze :banghead: więc bede jesli motór dojedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Motór jest wieczny !! wiec na pewno dojedzie :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Hosanna na wysokości lagi! :) Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 o dziwo zapowiadaja juz ladna pogode, wiec moze Debrzno bedzie w tym roku suche :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Będzie suche bo Polanów był mokry , tak to już jest. :bigrazz: Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Kto wybiera sie wczesniej na ten zlot? Ja planuje byc od srody, moze od czwartku. Wybiore sobie najlepsze miejsce na namiot:) Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi