adikosak Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 (edytowane) Witam serdecznie posiadam płytkę z opisami motocyklu MZ 125 SM i SX. Są na niej umieszczone wszystkie dane techniczne pojazdów, opisy i jak się obchodzić z pojazdem w razie problemów. Chętnych proszę o kontakt ;) piszcie jak tam wasze MZ'etki SM się spisują :buttrock: :D Edytowane 13 Lipca 2008 przez adikosak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Czy daloby rade wcisnac to na jakis serverek typu www.rapidshare.com albo cos w ten desen ? Jak duzo toz ajmuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikosak Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 jak potrzebujecie danych piszcie na gg>>>> 2415849 jak tylko będę na dostępnym to odpisze i wyśle pliczek 15MB z wypasionymi danymi :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Wrzuc te dane na www.rapidshare.com i podaj linka dla wszystkich :bigrazz: Po co kazdemu z osobna wysylac, skoro mozna raz ? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikosak Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 http://rapidshare.com/files/132671884/Inst...ownika.pdf.html zobaczcie czy dziala, jak nie to prosze niezwlocznie pisac :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichuPl Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Powiedzcie jakie sa mniej wiecej koszty kąpletnych obu ków do mz 125 super moto i czy poasuja do mz 125 enduro z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikosak Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Powiedzcie jakie sa mniej wiecej koszty kąpletnych obu ków do mz 125 super moto i czy poasuja do mz 125 enduro z góry dzieki ostatnio się pytałem i np. sama felga kosztuje do MZ 125 SM w granicach 600zł podobnie do SM, jeśli zaiteresowany pisz na moje gg się dogadamy bo ja też chce wymienić kółka może się wymienimy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikosak Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) jeśli ktoś byłby zainteresowany wymianą przy swojej MZ 125 SM felgi z 17" za 19" nie wydając za to dużo kasy (na oryginalną felgę do mz która jest cholernie droga) jest jedna rada: kupić felgę od aprili pegaso>>> pasuje tarcz od mz jedynie trzeba dać łożyska do ślusarza aby zmniejszyć otwór na piastę i gotowe;) sam tak zrobiłem i kosztem 200zł mam super felgę 19" i mogę teraz założyć kora;];] :buttrock: Edytowane 17 Lutego 2009 przez adikosak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareoplan Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 witam, Przypadkiem natrafiłem na ten post. Mam komplet kół 17 cali do MZ SM supermoto (kompletne z tarczami) i bardzo chciałbym się zamienić na koła enduro do tego motocykla. Czy o taką zamianę Ci chodziło ? jeżeli jest ktoś chętny proszę pisać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matitkd23 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ja jestem chętny. Przód mam koło 21" a tył 18". Opony są w bardzo dobrym stanie ! Jeśłi ktoś jest chętny na wymianę to proszę pisać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam! Posiadaczy tego niecodziennego sprzęta informuję, że oprócz wymienionej tutaj przez kolegi Instrukcji Użytkownika ja osobiście posiadam także całą resztę, tak jak już napisałem kiedyś tutaj -> http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=939686. Tak mnie tknęło, bo się ostatnio jeden z użytkowników forum o tą literaturę pytał, a widzę temat mój zakopany głęboko siedzi, to nie będę się bawił w archeologa, a tutaj poinformuję ;] I tak jak już napisałem w poprzedniej wiadomości - rapidshare i inne niechętnie dosyć. Całą paczkę mam u siebie na mailu na tlen.pl i bez problemu mogę to wysyłać pomiędzy tlenowskimi skrzynkami. GMail, czy onet.pl o ile kojarzę nie zezwalają na załączniki po ~84MB, jak tutaj (spakowane wszystko RAR'em + dane naprawcze). Nie wiem też jak inne konta pocztowe - trzeba samemu sprawdzić ;] W razie potrzeby - pisać PW. Pozdrawiam! Łukasz Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez Dc-Lx-Vi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi