slaczek Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 (edytowane) Witam !!!Zwracam się z prośbą do posiadaczy tłumików firmy Silvertail w swoich shadow-kach ,o zdjęcia wkładów tłumiących.Dobry mój kolega ściągnął z Włoch taką maszynkę wyposażoną w powyższe tłumiki lecz niestety nie posiadają one wkładów tłumiących , a bez nich nie bardzo daje się jeździć.Po 15 km głowa odpada, a każde odjęcie gazu to seria wystrzałów jak z karabinu maszynowego :) .Chcę dorobić mu wkłady tylko potrzebuję fotek ,jak one wyglądają , na necie niestety nic nie znalazłem.Czy oprócz samego wkładu dochodzi jeszcze jakieś wygłuszenie, aby sam wkład nie dźwięczał w tłumiku(mata szklana itp.)???Z góry dzięki za pomoc!!! :) Edytowane 12 Lipca 2008 przez slaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Kolega zamiast maty szlanej uzyl takich metalowych czyscikow do garnkow. Wyglada to jak zwiniete sprezynki - roznie sie to nazywa np. szruber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Witam !!!Zwracam się z prośbą do posiadaczy tłumików firmy Silvertail w swoich shadow-kach ,o zdjęcia wkładów tłumiących.Dobry mój kolega ściągnął z Włoch taką maszynkę wyposażoną w powyższe tłumiki lecz niestety nie posiadają one wkładów tłumiących , a bez nich nie bardzo daje się jeździć.Po 15 km głowa odpada, a każde odjęcie gazu to seria wystrzałów jak z karabinu maszynowego ;) .Chcę dorobić mu wkłady tylko potrzebuję fotek ,jak one wyglądają , na necie niestety nic nie znalazłem.Czy oprócz samego wkładu dochodzi jeszcze jakieś wygłuszenie, aby sam wkład nie dźwięczał w tłumiku(mata szklana itp.)???Z góry dzięki za pomoc!!! :)pogadaj na forum z Doktorem... On ma jakies DB-Killery do roznych wydechow...pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi