polo40 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Witam mam pewien problem poniewarz moto pluje mi olejem, pluje jak pluje ale na końcowym tłumiku jest olej, to nie jest wina(tak mi sie zdaje) simerów na wale, wszystko było ok tłumik suchy itp a teraz dalej to samo, sprawdzałem na dozowniku i jest ok. Dodam iż zauważyłem że olej jakby szybciej ubywał dużo ubywał szybciej, co jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Nieszczelne kratery lub simmering. Dozownik jak sprawdziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo40 Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 gdyby to była wina kraterów bądz simera to by mi ubywał olej, a ubywa mi olej ale z dozownika ito dosc szybko, nie raz nalewałem i nigdy tak szybko sie nie zużywał, dozownik jest ustawiony dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Wiec dozownik jest źle ustawiony jeżeli szybciej znika olej. A nie zawiesiła się gdzieś ta linka co nim steruje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 sprawdź tą linkę co mówi mzpower i powiedz jak stwierdziłeśdobre ustawienie dozownika oleju Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi