EVERT Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Witam, mam problem, kupiłem wczoraj skuter, miałem do wyboru dwa takie same rodzajowo, wybrałem jednego, poprosiłem o przeniesienie siedzenia ( bo w tamtym było brzydsze) otworzył wykrecił, włożył, wszystko gitara. Dzisiaj chce otworzyć, nie da się. Pytam się próbuje tak i siak i nic. Otwieranie mam przy stacyjce, trzeba wcisnac i w lewą strone przekrecic. Już nawet troche na siłe robiłem, ale dalej trzyma i nie chce puścić. Pozdrawiam, czekam na propozycje, co powinienem zrobić, może popełniam jakiś błąd ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Jestes pewien ze otwieranie jest przy stacyjce? bo nigdy nie widzialem zeby podniesc siedzenie trzeba przekrecic stacyjke. Przekrecajac stacyjke w lewo nie blokujesz przypadkiem kierownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EVERT Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Troszeczke w lewo trzeba przekrecic kluczykiem i otworzyć, aby zablokować, trzeba przekrecic kierownice i obrucic kluczyk az o 90stopni, jestem na 100% pewien ze tak sie otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 jeżeli wciśniemy kluczyk i przekręcimy go w lewo o 90 stopni to zablokujemy kierownicę a jeśli przekręcimy go w lewo bez wciskania go to otworzy nam się siedzenie tak ma kumpel w yamaha neos mbk Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi