karol0545 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 witam w aprili rx 50 zepsuł i sie ten rozdzielacz linki gazu.. na ta do gaznika i do dozownika.. w srodku chodiz taki trzpien do którego zaczepione są obie linki i wyżej ta głowna od manetki... wyrobiło sie wejście od linki gażnika.. jest to wykonane z plastiku..... nie wiem co zrobic... gdzie mozna dokupić taki trzpien albo rozdzielacz cały? patrzyłem na mielochu i nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 (edytowane) ja bym ci radził wypieprzyć dozownik, robić mieszankę a linkę dorobić za 50zł samą do gaźnika a tak przy okazji to tu masz komplet http://www.allegro.pl/item394233537_linka_...50_komplet.html Edytowane 5 Lipca 2008 przez SuleY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi